Declarațiile Lidiei Buble după ce s-a spus că ar avea o relație cu Ensar Duman, consilierul medical

Autor: Elena Padure
Actualizat: 19 iul 2022, 04:50
Declaratiile Lidiei Buble dupa speculatiile despre o noua relatie

Zvonurile despre relația Lidiei Buble cu Ensar Duman au pornit după ce cei doi au călătorit în Zanzibar în aceeași perioadă.

Lidia Buble  a facut primele declarații după ce s-a speculat despre posibila sa relație cu consilierul medical, Ensar Duman. Cântăreața a postat un mesaj video pe rețelele de socializare în care a dezvăluit că este destul de ocupată cu amenajarea noului apartament, dar nu a menționat presupusa relație pe care ar avea-o cu Ensar Duman.

Speculațiile despre o posibilă relație între cei doi au apărut după ce vedeta a fost plecată în vacanță în Zanzibar, unde a fost plecat și Ensar Duman în aceeași perioadă.

Cei doi au postat fotografii din același loc, pe profilul fiecăruia de pe rețelele de socializare.

Ce a declarat artista

Lidia Buble le-a comunicat fanilor că se simte obosită, din cauza mutării în noul apartament și amenajările.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită, că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță.

Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a dezvăluit cântăreața într-un filmuleț publicat pe contul său de Instagram.

Citeste si: Lidia Buble, vacanță în Zanzibar cu un bărbat celebru! Ce a dat-o de gol pe artistă

Posibila relație cu fratele Elenei Gheorghe

După despărțirea de Răzvan Simion, se pare că Lidia Buble ar fi avut o relație cu fratele Elenei Gheorghe.

Bărbatul nu a vrut, însă, să comenteze pe acestă temă.

“Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a declarat Costin Gheorghe pentru cancan.ro. 

Citeste si: Bat clopote de nuntă pentru Lidia Buble? Artista a anunțat în mod oficial data nunții! Norocosul mire este un star internațional

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.