Declaratiile lui Razvan Ciobanu, dupa scandalul cu Nicoleta Luciu! "Mi se pare ca avem fete de prosti, astia care ne uitam la TV"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:52

Designerul Razvan Ciobanu a venit la Teo Show pentru a lamuri scandalul dintre el si Nicoleta Luciu, declansat de o postare pe Facebook.

In urma cu cateva zile, Razvan Ciobanu a postat pe Facebook un comentariu negativ despre decizia Nicoletei Luciu de a chema o echipa de filmare la operatia de micsorare a sanilor. Ciobanu considera  ca aceasta decizie ii aduce un deserviciu de imagine major vedetei, punandu-i in pericol reputatia construita in ultimii 15 ani.

"Nu inteleg de ce ar alege o femeie frumoasa sa fie expusa, public, intr-o perioada in care nu e in forma ei cea mai buna.

[...] Eu tot nu inteleg de ce sa te expui in halul asta", a scris Ciobanu.

Pe canapeaua lui Teo, Razvan Ciobanu si-a explicat reactia. Designerul sustine ca niciun aranjament financiar pe care Nicoleta l-ar fi facut nu justifica aceasta expunere. Nicoleta Luciu a declarat ca nu a fost platita pentru aceasta operatie, ci a vrut sa atraga atentia femeilor care au probleme de sanatate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

interventia lui Razvan Ciobanu de la Teo Show:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.