DECLARATIILE Papei Francisc care au pus pe jar o lume intreaga: "In doi - trei ani ...". Continuarea te va surprinde!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 19:55

Declaratii halucinante care, spuse de el, au avut un impact profund si au pus o lume intreaga pe ganduri. Ce se petrece in inima suveranului pontif?

A facut declaratii naucitoare! Senin, cu zambetul pe buze, Papa Francisc a spus vorbe care parca au puterea de a despica mari si de a muta muntii din loc. Sunt vorbe tulburatoare spuse de Papa Francisc jurnalistilor, in timpul unui zbor, la intoarcerea din Coreea de Sud. Afirmatia potrivat careia „ In 2-3 ani se va duce la Casa Tatalui ” pune o lume intreaga pe ganduri.

Despre ce boala vorbeste Papa Francisc? Cat de grava este? De cand a fost investit pe scaunul de la Vatican, Inaltul Pontif in varsta de 77 de ani nu a

vorbit niciodata despre vreo afectiune de care ar suferi. Desi a spus raspicat ca mai are de trait doi sau trei ani, dupa care va merge la „Casa Tatalui”, Papa Francisc a insistat ca nu se va retrage inainte.

Papa a mai mentionat si posibilitatea de a se retrage din scaunul papal, asa cum a facut si predecesorul sau Benedict al 16-lea in 2013, daca va simti ca nu isi mai poate face datoria cum se cuvine.
Renuntarea la papalitate este o posibilitate, a mai spus papa Francisc.

##VIDEO119948##

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: