Deea Codrea rabufneste dupa ce a fost acuzata de falsitate: "Mi se pare revoltator..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 03:20
Deea Codrea in razboi cu Cristina Siscanu
Sursa: Instagram

Deea Codrea a fost atacata de catre Cristina Siscanu care sustine ca rivala ei nu spune ce gandeste.

Citeste si: Astazi in "Bravo, ai stil! Celebrities": Botezatu a rabufnit: "M-am saturat de tatismele tale, mi-ai spart urechile! Fii o doamna!"

Citeste si: In cat timp si-a planificat nunta Emily Burghelea si cine au fost nasii

Citeste si: Cum a aparut iubitul lui Emily Burghelea la propria nunta! Prima declaratie a barbatului a starnit controverse

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deea Codrea raspunde atacului Cristinei Siscanu

Deea Codrea a fost luata in vizor de catre rivala ei, Cristina Siscanu  care o acuza ca nu spune lucrurilor pe nume atunci cand intra intr-o discutie. Deea a fost surprinsa de atacul concurentei si i-a replicat ca ea nu s-a schimbat niciodata de dragul competitiei si nici postarile pe care le face pe retele de socializare nu sunt diferite fata de cum erau inainte doar pentru a atrage fani.

Mai mult, tinuta ei a fost considerata putin purtabila moment in care Deea a rabufnit si s-a descarcat pe pagina ei de Instagram spunand exact cum vede ea lucrurile atunci cand vine vorba de un show de fashion. "Eu nu stiu sa o caracterizez, eu fac doar tinute purtabile. Poate oi face si eu o tinuta in stilul tau. Este o tinuta pentru un shooting, o revista! Eu i-am dat incredere in ea, ea iese castigatoare", a spus Cristina Siscanu.

Cum vede Deea Codrea un show de fashion

Citeste si: Alexandra Ungureanu, mesaj transant dupa noua disputa cu Andreea Tonciu!

"Si pana la urma: voi cum definiti normalul? Sunt miliarde de normalitati, fiecare perfect subiectiva, fiecare diferita de o alta si cumva toate anormale pentru celelalte.

Normalul in moda nu e dat de o pereche de jeansi si un top negru, sau nu e dat doar de asta. Si pana la urma cate perechi de jeansi sa mai suporte si competitia asta, care parca era despre stil, despre curaj, despre versatilitate. Da, mi se pare "curajos" sa vii si in al 12-lea ceas cu tinute safe, tinute "de mers pe strada", sau mai bine spus, cred ca mi se pare revoltator.
Asta e momentul in care trebuie sa aratam ca putem mai mult, ca putem de unele singure, ca putem aduce concepte de haute couture, ca putem sustine designerii romani, ca putem schimba ceva. E minunat sa fii de partea tuturor, dar e cu adevarat trist sa nu ai propria poveste, sa nu ai curajul sa porti, sa spui si sa faci ce simti. Stilul e si despre curajul de a fi tu!", a subliniat concurenta.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.