Deea Codrea, sabotata de Andreea Tonciu in Semifinala? Cum a vrut sa-i fure aripile rivala ei?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 18:45
Deea Codrea, un nou conflict tacit cu Andreea Tonciu
Sursa: Captură KANAL D

Deea Codrea a povestit mai in gluma mai in serios ca Andreea Tonciu ar fi atentat la aripile ei de inger.

Deea Codrea si Andreea Tonciu au luptat pentru aceleasi aripi

Citeste si: Theo Rose a ingenunchiat juratii si publicul cu momentul ei din Semifinala! Nicio concurenta de pana acum nu a starnit emotie pana la lacrimi

Deea s-a prezentat in Semifinala impecabil cu o tinuta si accesorizare cu care a obtinut note bune, e adevarat nu maxime, insa cu mult peste celelalte concurente.

Insa, concurenta a povestit in culise ca Andreea Tonciu ar fi atentat la aripile pe care ea deja le inchiriase cu mult timp in urma si i-ar fi spus celei care se ocupa de recuzita ca ii da mai multi bani decat Deea numai sa i le inchirieze ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Cum se gandea ea ca o femeie cu care am mai colaborat o data, o sa ii dea ei aripile mele.

Mi-a placut. Dar nu se poate, vezi, am si eu oamenii ei. Andreea a sunat si a zis ca vrea aripile mele si femeia nu a vrut. Nu stiu daca a fost o gluma. Daca nu e asa, inseamna ca au mintit doua persoane."

Cum s-a aparat Andreea Tonciu de acuzatiile voalate ale Deei Codrea

Citeste si: Cristina Siscanu, atac fara precedent la adresa juratilor "Bravo, ai stil! Celebrities": "Nu am venit aici sa va bateti voi joc de mine!" Cum a rabufnit concurenta

Se pare ca respectiva persoana nu a cazut in capcana Andreei Tonciu si i le-ar fi dat Deei pana la urma asa cum stabilisera. Nu se stie daca a fost o gluma sau nu, insa Andreea Tonciu nu recunoaste aceasta intamplare, ba mai mult o acuza pe Deea ca vrea sa o discrediteze in fata publicului si a fanilor ei.

"Eu am sunat la acel club sa inchiriez aripile si mi-au spus ca nu mai sunt, dar nu am facut treaba asta.

N-aveam cum sa spun asta, mi se parea o lipsa de respect fata de tine. Nu mi-am permis sa fac astfel de lucruri. In culise, am facut o gluma, dar nu consider ca e gluma, a vrut sa ma ma atace. Nu stiu de ce a spus si aceeasi chestie si in platou. Se vede clar ca schimbarea mea nu e placuta. Vor sa ma atace si nu stiu ce sa mai faca.
Toata lumea vorbeste despre mine, ceea ce e de bine. Eu am vorbit doar cu o singura persoana la club", s-a aparat Andreea Tonciu.