Deea de la "Puterea Dragostei" le-a arătat-o tuturor pe mama ei. Cum arată femeia?

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 12:40

Deea de la "Puterea Dragostei" le-a arătat-o tuturor pe mama ei. Cele două seamănă atât de bine! Iată imaginea pe care fanii Deei o așteptau cu nerăbdare.

Deea de la "Puterea Dragostei" le-a arătat-o tuturor pe mama ei.  După o perioadă în care nu a mai fost chiar atât de activă în mediul online, Deea a decis că a venit momentul să intre din nou în contact cu prietenii de pe instagram, ocazie cu care, la cererea acestora, a făcut publică o fotografie cu mama ei.

Citeste si: Ce se intampla cu Ricardo si cu Deea la cateva luni dupa ce au parasit emisiunea ''Puterea dragostei''? Cei doi au mers la manastire!

Deea de la "Puterea Dragostei" le-a arătat-o tuturor pe mama ei. Cum arată femeia?

Deea și mama ei au o relație foarte apropiată, iar prietenii de pe instagram ai fostei concurente de la "Puterea Dragostei" au observat acest lucru, motiv pentru care i-au cerut acesteia să facă mai multe vloguri cu ea. Deea nu doar că a promis că se va ocupa de acest lucru în viitor, ci le-a făcut urmăritorilor o surpriză, postând o imagine cu mama ei.

Din fotografia pe care a încărcat-o la story se vede clar că Deea îi seamănă foarte mult mamei ei. Cele două au multe trăsături în comun.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: WOW! Ce crede MAMA Deei despre relatia fiicei sale cu Ricardo! "Eu chiar ma bucur ca ti-ai gasit pe cineva si sper sa fii fericita! Imi place foarte mult desi multa lume il critica..."

Primele imagini cu Deea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" dupa ce si-a pus FATETE dentare! Iata cum arata ACUM iubita lui Ricardo! E TOTAL schimbata!

Deea si Ricardo s-au cunoscut in casa" Puterea dragostei" si s-au indragostit nebunește unul de celălalt. Ricardo și Deea s-au dedicat mult relatiei lor după plecarea din emisiune. Cei doi indragostiti au preferat sa iasa din competitie pentru a se cunoaste mult bine in afara casei" Puterea dragostei" si au reusit sa formeze unul dintre cele mai solide cupluri ale show-ului matrimonial. 

Deea si-a anuntat sustinatorii prin intermediul unui vlog ca urmeaza sa isi puna fatete. Zis si facut! Tanara a recurs deja la ceasta interventie dentara estetica si arata foarte bine. Deea a declarat ca a investit o suma destul de mare, zece mii de euro, insa a merit deoarece a reusit sa scape de frustrarile acumulate.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Doi concurenți de la Puterea Dragostei s-au mutat în Italia? Pozele care îi dau de gol

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.