O fosta concurenta de la „Survivor România 2021” s-a căsătorit cu sufletul ei pereche! Imagini de vis

Autor: Lavinia Medrea
Andreea Moșneagu și iubitul ei, nuntă de vis în Grecia
Sursa: Instagram

Deea de la Survivor l-a surprins pe bărbatul iubit în mod plăcut! L-a dus în Grecia și s-a căsătorit cu el

Surpriză de mari proporții pentru fanii fostei Războinice! Andreea Moșneagu s-a căsătorit civil cu iubirea vieții ei. Acesta a cerut-o de soție imediat după ce a fost votată spre eliminare în concursul „Survivor România 2021”.

Citeste si: Bomba! Cine este noul iubit al Bernei de la Puterea dragostei. Fosta concurenta, dezvaluiri socante despre fostul iubit, Philip

Cu toate că aventura deloc ușoară a Andreei în competiția de supraviețuire s-a terminat foarte devreme, Deea a reușit să câștige admirația și aprecierea multor români, care s-au bucurat pentru

faptul că fosta Războinică are în viața ei pe cineva care o umple de fericire zi de zi. 

Andreea Moșneagu a fost cerută de soție imediat cum a ajuns în România, apoi, pe 20 august, de ziua ei, și-a promis iubire eternă împreună cu partenerul ei.

Citeste si: Ce spune Ana Porgras despre intoarcerea la Survivor Romania! Fosta Faimoasa a trecut printr-un soc atunci cand a fost eliminata, insa ce spune acum de o noua provocare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Frumoasa brunetă a hotărât să-i facă o surpriză lui Adrian, așa că s-au căsătorit chiar de ziua ei, și nu oriunde, ci în Grecia.

„M-am măritat în Grecia ieri, pe 20 august, fix de ziua mea. Al meu soț nu știa nimic. A fost o surpriză”, a declarat Andreea Moșneagu pentru WOWbiz.ro.

Deea este polițistă de frontieră

Iubita fostă Războinică a fost atenta până și la cele mai mici detalii pentru căsătoria ei. Din fericire, totul a ieșit așa cum și-a dorit bruneta, iar bărbatul cu care a ales să-și unească destinul s-a bucurat extrem de tare. Deea a purtat la cununia civilă o rochie albastră, iar coafura a fost însoțită de o cunună de lauri.

„El mi-a făcut surpriză la întoarcerea din Dominicană, m-a cerut în căsătorie, iar eu am pus totul la cale, fără ca el să știe, pentru a îi face o surpriză în concediu, să ne căsătorim.

Și a spus DA!”, a declarat Războinica, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.