Deea Maxer a ajuns la spital cu fiica ei. Maysa a fost supusă unei duble intervenții chirurgicale : „Aștept să o aducă în salon”

Autor: Diana Bostan

Deea Maxer a ajuns la spital cu Maysa

Sursa: Instagram: Deea Maxer Oficial

Deea Maxer a ajuns cu fiica ei, Maysa, la spital pentru o dublă intervenție chirurgicală. Vedeta a dezvăluit totul în secțiunea InstaStory.

Fiica Deei Maxer, Maysa, a fost supusă la două intervenții chirurgicale. Vedeta le-a dezvăluit fanilor că fiica ei va scăpa definitiv de polipi și amigdale. Iată cum se simte micuța după dubla intervenție!

Citește și: Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia. Unde a avut loc cererea în căsătorie: „În gondola iubirii pe valurile vieții”

Deea Maxer a ajuns la spital cu fiica ei

Deea Maxer și-a început postare prin a spune că Maysa și-a ocupat patul, fiind fericită că va mânca foarte multă înghețată după intervenție. Vedeta a adăugat că Maysa era programată pentru operația de extirpare a polipilor, dar și a amigdalelor, menționând că, ambele intervenții urmau să fie realizate într-una singură.

Citește și: Motivul pentru care Deea Maxer și Dinu nu prea își mai vorbesc. Ce relație are Dinu Maxer cu foștii socrii: „Nu este necesar să ne întâlnim”

„Maysa și-a ocupat patul și este foarte fericită că astăzi va mânca foarte multă înghețată. Suntem programate pentru operația de extirpare a polipilor, dar și a amigdalelor. Din câte am înțeles, ambele intervenții vor fi realizate într-una,” a explicat Deea Maxer, într-o postare făcută în secțiunea InstaStory.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Maysa a fost dusă în sala de operații la ora 10:00 și a ieșit la 10:30, intervenția decurgând fără probleme. „Încă e sub anestezie și aștept să o aducă în salon. Între timp am fost să-i cumpăr înghețată și apă. Le-am pus la congelator,” a adăugat Deea Maxer, arătând grija pentru confortul fiicei sale.

Cum se simte fiica Deei Maxer după intervenție

După operație, Maysa s-a trezit în aproximativ 15 minute și a fost adusă în salon într-un cărucior cu rotile. Deea a povestit că Maysa era conștientă și i-a spus „mami, am albinuță (adică branulă).” După ce a fost așezată pe pat, Maysa a adormit, fiind încă amețită de anestezie. „După 30 de minute are voie apă și înghețată,” a spus Deea.

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru Deea Maxer și Robert Drilea! Artista a dezvăluit totul pe rețelele sociale: „Mă mărit”

Deea Maxer a explicat motivele care au dus la această intervenție chirurgicală: „Am tot zis că nu o să fie nevoie și o să scăpăm, însă Maysa respira din ce în ce mai greu. Vocea era nazalizată, mereu înfundată, era disconfort și chiar la vorbire, o împiedica în a pronunța cuvintele corect, mai exact consoanele.

Iar sforăitul noaptea nu îi permitea un somn odihnitor.”

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!