Deea Maxer a plecat într-o vacanță romantică alături de actualul iubit: „Acest apus a fost cu o promisiune”. Robert o face să radieze de fericire

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 iul 2023, 12:42

Seara, au luat cina la un restaurant, aproape de malul mării

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Robert Drilea, actualul ei iubit, au plecat într-o vacanță romantică, în Grecia, pe insula Thassos. Cei doi au ajuns ieri, 4 iulie și au postat, deja, primele imagini. Deea Maxer radiază de bucurie, postând un nou mesaj cu subînțeles.

Deea Maxer și actualul ei iubit, Robert Drilea, au ajuns în Grecia. Încă din prima lor zi de vacanță, cei doi au postat o serie de fotografii și de filmulețe. Aceștia sunt extrem de fericiți și se bucură la maximum de zilele libere pe care le au și pe care le petrec într-un peisaj de poveste.

Deea Maxer și actualul iubit, vacanță romantică în Grecia

În urmă cu doar câteva săptămâni, Deea Maxer a postat, pe contul ei de Instagram, o poză prin care îl întreba pe Robert Drilea dacă vrea să meargă în Grecia, în vacanță. Nu a durat mult și cei doi și-au făcut bagajele și ieri, 4 iulie, au ajuns pe insula Thassos.

Seara, au luat cina la un restaurant, aproape de malul mării, iar Deea Maxer părea mai fericită ca niciodată.

Cei doi au făcut puține postări, semn că vor să petreacă împreună cât mai mult timp, fără a-și oferi atenția altor lucruri. Cu toate acestea, Deea Maxer a ținut să scrie un mesaj misterios în mediul online: „Acest apus a fost cu o promisiune”.

Citește și: „Nu stau foarte des cu ea” Adevărul despre relația dintre Dinu Maxer și fiica lui! Ce se întâmplă după divorț

Așa cum a obișnuit de când a anunțat că divorțează, Deea Maxer este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală. Aceasta postează destul de multe mesaje cu subînțeles și care lasă loc interpretărilor, la fel întâmplându-se și cu mesajul menționat anterior.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dinu Maxer se declară un bărbat fericit

Deși a avut o tentativă de a-și reface viața, tentativă care a eșuat, Dinu Maxer susține că este un bărbat fericit. Artistul își dorește să aibă o nouă relație, dar nu se mai gândește la nuntă, deoarece a mărturisit că niciodată nu a vrut să se însoare, dar a decis să facă acest pas în relația cu Deea.

Cu toate că s-au despărțit după 18 ani, cei doi continuă să păstreze legătura, deoarece au doi copii împreună și o afacere de condus.

Indiferent de ceea ce a fost între ei, copiii au rămas pe primul loc și se asigură mereu că le oferă tot ceea ce le trebuie.

Citește și: „I-am văzut sărutându-se”. Gesturile tandre dintre Deea Maxer și actualul iubit, surprinse de Dinu Maxer, când se așteptau cel mai puțin

„Vorba unui psiholog pe care l-am cunoscut recent într-o emisiune: «Părinții nu divorțează niciodată».

Mi se pare genial. De aici poți să tragi o sută de mii de concluzii. Evident, noi vorbim tot timpul despre copii și despre afacerea noastră online”, a mărturisit Dinu Maxer, conform unica.ro.