Deea Maxer a vorbit pentru prima dată de divorțul dintre ea și Dinu Maxer! Motivul pentru care nu se mai înțelegeau: „Nepotrivire de caracter, irascibil, violent verbal”

Author: Lavinia Medrea

Deea Maxer a vorbit pentru prima dată de divorțul dintre ea și Dinu Maxer

Sursa: Instagram Dinu Maxer - colaj Kanal D

După 18 ani de căsnicie, Deea și Dinu Maxer au divorțat. Acum, pentru prima dată, bruneta a vorbit despre motivele care au dus la această separare.

După 18 ani de relație, Dinu Maxer și Deea Maxer au ales să meargă pe drumuri diferite. Anunțul a fost făcut de ambele părți pe Internet, iar fanii au fost șocați și surprinși. Acum, la două luni de la divorț, Deea Maxer a vorbit pentru prima dată despre despărțire.

Deea Maxer a vorbit pentru prima dată de divorțul dintre ea și Dinu 

În urmă cu aproape două luni,  Deea și Dinu Maxer au anunțat că au decis s-o ia pe drumuri diferite și să încheie 18 ani de iubire și 14 ani de căsnicie definitiv. Anunțul a luat în surprindere pe toată lumea, cei doi fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din România.

Citește și: “Aniversare de 3 ani” Deea Maxer, luată la rost după ce a scris asta lângă poza cu noul iubit

Deea Maxer are 33 de ani, este o cântăreață și o dansatoare foarte apreciată de la noi din țară. În urmă cu 14 ani, s-a căsătorit cu Dinu Maxer, de meserie DJ și artist, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii frumoși.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Crezi că eu m-am gândit, crezi că a fost planul vieții mele (n.r.:

divorțul)? Îți dai seama că nu, nimeni nu a avut în plan asta. Este un subiect sensibil pentru oricine trece prin asta. A fost un lucru pe care nu i l-am spus recent lui Dinu (nr. că vrea să divorțeze), îi spun de ani de zile, dar nici eu n-am avut curaj niciodată.

Citește și: Deea Maxer, mesaj cu dublu sens, după ce l-a prezentat tuturor pe noul iubit: „Nu m-am gândit la despărțire, acum când eu credeam mai mult în dragoste”

N-am spus că vreau să divorțez, dar simțeam că ajungem acolo, știam” a declarat Deea Maxer.

De ce nu s-au mai înțeles Deea și Dinu Maxer

Printre motivele pentru care s-a ajuns la divorț se numără irascibilitatea și violența verbală pe care a afișat-o Dinu Maxer.

„Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie.

Nu regret absolut nimic... A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia. Dar există viață după divorț și vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață.

(...) Incompatibilitate din mai multe puncte de vedere, nepotrivire de caracter și lipsa calmității... Irascibil, violent verbal, nu știu cum să zic, și lipsa iubirii de sine (n.r.: sunt motivele divorțului)”, a spus Deea Maxer, într-o emisiune televizată.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?