Deea Maxer, adevărul despre despărțirea de Robert Drilea: „Am iertat, mi-a părut rău”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 09 nov 2023, 11:07

În ce stadiu se află relația dintre Deea Maxer și Robert Drilea

Sursa: Instagram Deea Maxer

După ce s-a despărțit de fostul ei soț, Dinu Maxer, Deea l-a cunoscut pe Robert Drilea, alături de care a împărțit multe momente speciale.

În ultimul timp s-a zvonit că Robert Drilea și Deea Maxer s-ar fi despărțit, întrucât aceștia nu au mai postat nimic împreună de ceva timp.

Cum este relația dintre Deea Maxer și Robert Drilea

Cei doi formează un cuplu de mai bine de jumătate de an, iar, din toate postările lor împreună, se poate observa că sunt foarte fericiți unul în compania altuia.

La un moment dat, îndrăgostiții aduseseră vorba, în mediul online, și despre o posibilă nuntă, întrucât au dezvăluit că se înțeleg de minune, iar Robert are o relație foarte strânsă cu fetița și băiatul Deei.

Însă, în ciuda aspectelor frumoase afișate pe rețelele de socializare, anumite gesturi dau de bănuit că lucrurile nu ar fi chiar atât de roz între cei doi.

În primul rând, a trecut o bună bucată de timp în care antreprenorul și iubita lui nu au mai postat nimic împreună. Cuplul a publicat o fotografie abia când au început să apară din ce în ce mai multe zvonuri precum că nu ar mai fi într-o relație.

În al doilea rând, Deea Maxer are momente în care pune, pe InstaStory, diverse mesaje cu subînțeles, care îi pun mereu pe gânduri pe oamenii din mediul online.

Citește și: Deea Maxer, despărțire de Robert Drilea? Mesajul pe care l-a șters imediat după publicare

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În ce stadiu se află Deea Maxer și Robert Drilea

Din ceea ce postează, artista lasă să se înțeleagă faptul că suferă în tăcere, din anumite motive.

De asemenea, pare că aceste mesaje îl vizează, în principiu, pe bărbatul iubit.

Recent, cântăreața a publicat o fotografie cu un frumos peisaj autumnal, însoțită de un mesaj foarte profund. Din rândurile scrise de aceasta, se poate remarca faptul că se simte singură și că a trecut printr-o perioadă în care a suferit din cauză că a iertat pe cineva anume.

„Priveliștea asta mi-a fost parteneră, azi! Am stat câteva ore eu cu mine.

Am gândit, analizat, visat și sperat... Am iertat, mi-a părut rău, m-am bucurat, am acceptat, mi-am asumat. Îi mulțumesc acestei zile de toamnă pentru soarele cu care m-a răsfățat.”, a scris Deea Maxer, lângă o fotografie postată pe InstaStory.

Relația dintre vedetă și iubitul său rămâne una incertă, întrucât fotografia postată de cei doi, în care păreau foarte apropiați și fericiți, intră în contradicție cu mesajele triste pe care le postează Deea pe rețelele de socializare.

În descrierea respectivei fotografii de cuplu, Robert Drilea a descris-o pe femeia iubită ca fiind „Luna vieții lui”. În poză, îndrăgostiții se țineau de mână, stând unul lângă altul la masa unui restaurant, iar cântăreața părea că radiază lângă iubitul ei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Robert Andrei Drilea (@robert.drilea)

Citește și: ”Nu faci decât să fragmentezi iubirea” Deea Maxer, mesaj cu subînțeles pentru iubitul său. Ce ar trebui să facă Robert Drilea pentru a menține flacăra iubirii aprinsă