Deea Maxer, afaceri în Dubai! Cu ce se ocupă fosta soție a lui Dinu Maxer, după divorț

Author: Diana Bostan
Actualizat: 15 nov 2023, 21:10

Deea Maxer, afaceri în Dubai

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

Deea Maxer se bucură de succes pe toate planurile. Fosta soție a lui Dinu Maxer a plecat în Dubai cu afaceri. Despre ce este vorba.

Fostei soții a lui Dinu Maxer pare să-i priască viața de după divorț. Deea Maxer se află într-o relație fericită cu Robert Drilea, dar are parte de bucurii și pe plan profesional.

Cu ce se ocupă Deea Maxer în Dubai

De câteva zile, Deea Maxer se află în Dubai, însă nu pentru a se relaxa așa cum ne-a obișnuit, ci pentru a se ocupa de afaceri în domeniul imobiliarelor.

În ultima perioadă, tot mai mulți români aleg să investească într-o locuință în Dubai, Deea Maxer fiind și ea atrasă de acest domeniu al imobiliarelor.

Citește și: Deea Maxer, adevărul despre despărțirea de Robert Drilea: „Am iertat, mi-a părut rău”

Nivelul de trai, confortul și siguranța acestui oraș i-au determinat pe mulți milionari să treacă de la statutul de turist, la cel de proprietar al unei locuințe în Dubai.

Fiind într-o continuă dezvoltare profesională, Deea Maxer a profitat de oportunitate și a decis să exploreze domeniul imobiliarelor din Emirate.

Așa a ajuns Deea Maxer să promoveze locuințele luxoase din frumosul Dubai. Vedeta s-a întâlnit cu mai mulți dezvoltatori, a cunoscut persoane noi, iar totul a fost postat pe contul său de Instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cu ce își ocupă timpul Deea Maxer în Dubai

Deea Maxer nu exclude posibilitate de a achiziționa propria locuință în Dubai, însă până atunci, vedeta muncește din greu pentru visul său. Atunci când nu se află la birou sau la întâlniri cu dezvoltatori, vedeta vizitează cele mai frumoase restaurante sau se plimbă admirând Burj Khalifa.

”O altă zi la birou. Vom face cunoștință cu investitorii”,

a scris Deea Maxer, într-un Instastory. Vedeta și-a pus la curent urmăritorii cu noul său proiect, iar Deea are parte și de tot sprijinul iubitului său, Robert Drilea. În timp ce Deea Maxer se află în Dubai, Robert Drilea a rămas în țară pentru a se ocupa de afacerile sale cu mașini de lux.

Citește și: „Între două nu te plouă”. Deea Maxer, adevărul despre relația ei cu Robert Drilea. Ce se întâmplă între cei doi îndrăgostiți

Deea este o femeie extrem de implicată atunci când vine vorba de afacerile sale, vedeta trecând de la cântat și dansat din buric, la promovarea produselor de înfrumusețare și make-up, iar acum lucrează în domeniul imobiliarelor. Artista a devenit cunoscută în rândul publicului prin performanțele ei muzicale, dar și prin prezența sa activă pe rețelele de socializare, unde ține legătura constant cu urmăritorii ei.