Deea Maxer, certată de fani după oficializarea noii relații: „Era clar că exista altcineva în viața ei”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 feb 2024, 05:00

Deea Maxer a postat o fotografie cu noul ei iubit, în timp ce stă în brațele sale

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat la finalul lunii martie și, de doar câteva zile, aceasta și-a oficializat noua relație, cu Robert. După ce Carmen Harra a spus că are un iubit de mai bine de un an, internauții o acuză de infidelitate.

Deea Maxer are un nou iubit, la scurt timp după divorțul de Dinu Maxer. Deși nu a spus de cât timp sunt împreună, aceasta a dat, de câteva săptămâni, unele indicii despre un nou partener. Acum, internauții o arată cu degetul și spun că își înșela fostul partener.

Deea Maxer, acuzată că l-a înșelat pe Dinu Maxer

Carmen Harra a spus, în cadrul unui interviu acordat în emisiunea ” Online Story by Cornelia Ionescu ”, faptul că Deea Maxer are o relație de mai bine de un an, de pe

vremea în care încă era căsătorită cu Dinu Maxer.

Ulterior, aceasta a postat, în mediul online, un mesaj prin care spune că este mai important să aibă liniște decât să demonstreze celor din jur că nu au dreptate. Nu a durat mult și internauții au început să o acuze de infidelitate.

Citește și: Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer! Bruneta s-a afișat cu el oficial! Câți ani are și cu ce se ocupă

În urmă cu puțin timp, Deea Maxer a postat o fotografie cu noul ei iubit, în timp ce stă în brațele sale, iar internauții au lăsat imediat comentarii, unele fiind pozitive, altele mai puțin pozitive.  La un moment dat, unul dintre internauți a spus că se observa cu ochiul liber faptul că Deea Maxer avea pe altcineva, lucru ce a înfuriat-o pe artistă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deea Maxer, reacție acidă la adresa internauților

Deea Maxer a fost extrem de rezervată în declarații în ceea ce privește divorțul, dar ceea ce a avut de transmis a făcut-o prin intermediul mesajelor subtile sau al melodiilor. De data aceasta, artista nu a mai suportat și a vorbit direct.

Era clar că exista altcineva în viața ei. Dinu a tot încercat să o scoată, să zică că nu a fost motivul acesta, dar până la urmă totul se află”, a fost comentariul lăsat de un internaut.

Fosta soție a lui Dinu Maxer nu a stat pe gânduri și a reacționat imediat, spunând că nimeni nu poate trage concluzii despre viața ei doar raportându-se la ceea ce se aude și la ceea ce se vede din exterior despre viața ei.

Citește și: Noul iubit al Deei Maxer i-a cunoscut deja pe copii. Imaginea care demonstrează cum se înțelege Robert cu cei mici

„Sunteți ghicitoare în cafea? Incredibil cum unii dintre voi presupun lucruri din viața unor oameni de care nu au habar. Alina, trăiește-ți viața și las-o pe a mea în seama mea”, a răspuns imediat Deea Maxer.

Chiar și așa, artista nu se lasă afectată de ceea ce se spune și este dispusă să își trăiască viața la maximum și să se bucure de ea din plin.