Deea Maxer, dezvaluiri uluitoare, dupa 11 ani de casnicie! Ce anume nu i-ar ierta niciodata sotului ei si ar duce la despartire?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iul 2022, 09:20
Deea Maxer, declaratii inedite!

Deea Maxer a vorbit pentru prima despre o posibila despartire, dupa 11 ani de casnicie!

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai unite si longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Acestia sunt casatoriti de 11 ani si au demonstrat tuturor pana acum ca nimic si nimeni nu ii poate desparti. Cei doi par ca se iubesc la fel ca-n prima zi si au cladit o familie frumoasa, alaturi de cei doi copii, care au venit sa pecetluiasca dragostea lor.

Desi au mai aparut si in cazul lor diverse neintelegere de-a lungul timpului, Deea si Dinu Maxer au reusit mereu sa le depaseasca rapid si au revenit la armonia care ii caracterizeaza.

Insa de curand, Deea dezvaluit intr-un interviu, care ar fi motivul pentru care nu l-ar ierta niciodata pe sotul ei si mai mult decat atat, ar putea sa renunte la cei 11 ani de casnicie intr-o secunda. Astfel, Dinu ar trebui i-a aminte!

De-a lungul casniciei lor, Deea si Dinu si-au cladit o familie superba si unita. Acestia sunt tare mandri de cei doi copii ai lor, care au devenit centrul universului lor in ultimii ani.

Insa sotii Maxer au si o viata profesionala destul de activa, avand proiecte muzicale comune. Tocmai pentru ca se intampla sa lucreze impreuna in acelasi studio, Deea a marturisit faptul ca se mai isca diverse discutii sau certuri pana ajung la un numitor comun.

"E foarte greu să picăm de acord pe un proiect. Noi ne certăm foarte mult din cauza muzicii și a proiectelor muzicale",

a spus Deea Maxer, potrivit cancan.ro
Însă certurile de la studio nu ajung niciodată acasă, deoarece acestia își descarcă toată energia negativă, iar când se întorc în sânul familiei problemele dispar si totul devine armonie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Deea Maxer le-a mărturisit totul prietenilor virtuali: "I-am vorbit Fecioarei Maria în cele mai sfinte locuri, m-am rugat lui Dumnezeu..." Ce dezvăluiri a făcut?

Citeste si: Dinu Maxer, petrecere fabuloasa la 43 de ani! Iata ce locatie a ales si ce invitati de seama l-au sarbatorit!

Deea a marturisit ce anume nu i-ar ierta sotului ei!

Desi sotii Maxer au declarat in repetate randuri ca se iubesc enorm si ca reusesc de fiecare data sa depaseasca orice problema sau obstacol aparut in calea fericirii familiei lor, Deea a marturisit ca exista totusi un lucru peste care n-ar putea sa treaca niciodata.

Vedeta a dezvaluit n-ar putea sa ierte niciodata tradarea. Aceasta a marturisit ca nu l-ar ierta pe Dinu daca ar insela-o si ar renunta la cei 11 ani de casnicie.
"Dacă m-ar înșela nu aș ierta, dar nu e cazul, că de aia și-a luat nevastă așa tânără", a declarat Deea Maxer, la un post de televiziune.

Citeste si: Dinu Maxer și fiul lui, internați la spital! „Când ești suspect de COVID-19...”