Deea Maxer este „bună de măritat”! Fosta soție a lui Dinu Maxer demonstrează că este o adevărată gospodină. Ce mesaj subtil a postat: „Acel moment”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 mai 2023, 09:47

Fosta soție a lui Dinu Maxer demonstrează că este o adevărată gospodină. Ce mesaj subtil a postat

Sursa: Instagram Deea Maxer - colaj Kanal D

Deea Maxer demonstrează zi de zi că este o adevărată gospodină și o femeie independentă! Iată ce a postat recent vedeta.

Chiar dacă este singură și divorțată de puțin timp, Deea Maxer este o femeie independentă și demonstrează acest lucru în fiecare zi. Bruneta face poftă de fiecare dată tuturor urmăritorilor ei cu preparatele pe care le gătește și pe care le postează pe Instagram

Deea Maxer este „bună de măritat”

În urmă cu mai bine o lună, Deea și Dinu Maxer au anunțat, pe Instagram, că divorțează.

Dacă până atunci făceau totul împreună, iată că Deea Maxer trebuie să se descurce și singură de acum încolo. 

Vedeta este cunoscută și pentru rețetele de mâncare pe care le face. De fiecare dată când gătește, Deea Maxer împărtășește cu urmăritorii ei de pe Instagram tot ce prepară, iar oamenii apreciază faptul că este o gospodină bună.

Citește și: Deea Maxer a postat prima fotografie alături de presupusul iubit. Artista nu s-a mai ascuns, după ce Dinu Maxer a vorbit despre noua iubită

Deea Maxer demonstrează zi de zi că este o femeie independentă și că se vindecă din ce în ce mai bine în urma divorțului de Dinu Maxer. Ieri, bruneta a fost singură la cumpărături și a achiziționat tot ce avea nevoie pentru a face niște preparate delicioase. Pe lângă asta, și-a cumpărat și un buchet de lalele, pentru că orice femeie își poate cumpăra flori și se poate face fericită singură, iar Deea Maxer este una dintre acele femei.

„Zi de gătit și aprovizionare! Acel moment când ți-e foame la cumpărături”, este mesajul transmis de Deea Maxer, alături de o fotografie cu un cărucior de cumpărături plin cu alimente și cu un buchet de lalele roșii. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer este o adevărată gospodină

După ce s-a ocupat de partea mai stresantă, respectiv de cumpărături, Deea Maxer a trecut la gătit!

Bruneta nu s-a rezumat doar la un fel de mâncare, ci a făcut și desert! Deea Maxer a gătit o tocăniță de pui cu sos alb și pătrunjel, un piure delicios de cartofi, o salată verde cu roșii cherry de diferite culori și o prăjitură din pișcoturi cu ciocolată, ornată cu căpșuni, zmeură și afine.

Citește și: Deea Maxer a postat prima fotografie alături de presupusul iubit. Artista nu s-a mai ascuns, după ce Dinu Maxer a vorbit despre noua iubită

„Hai la masă”, este îndemnul pe care l-a transmis Deea Maxer pe Instagram, alături de un colaj format din fotografii cu toate preparatele pe care le-a gătit.