Deea Maxer este în culmea fericirii „ Am ținut surpriză o lună și jumătate” Cum a reacționat Robert Drilea

Author: Diana Bostan
Actualizat: 25 aug 2023, 14:41

Deea Maxer și Robert Drilea

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

Deea Maxer și Robert Drilea au o relație de câteva luni de zile, iar recent vedeta i-a pregătit o surpriză de proporții iubitului său.

Robert Drilea și-a serbat ziua de naștere, iar totul a fost pregătit în detaliu de către iubita lui. Vedeta a filmat totul și a postat pe contul său de Instagram.

Deea Maxer i-a pregătit iubitului său o surpriză

Vedeta a împărtășit totul cu urmăritorii săi faptul că a pregătit totul în timp de o lună și jumătate. Deea Maxer a avut parte și de ajutor din partea familiei și a apropiaților în organizarea petrecerii.

Citește și: „Sănătos să-mi fii, iubire” Robert Drilea își serbează pentru prima dată ziua alături de Deea Maxer

„ A fost o petrecere surpriză reușită! Mulțumesc prietenilor și familiei pentru complicitate! Mi-am dorit ca prima ta aniversare alături de mine să fie o amintire unică”, a scris Deea Maxer la fotografia postată alături de Robert Drilea.

Citește și: „E doar vina ta” Deea Maxer, mesaj direct pentru Robert Drilea. Fosta soție a lui Dinu Maxer vrea să arate tuturor ce se întâmplă în noua ei relație

Deea le-a promis fanilor că le va povesti totul în detaliu și că va posta mai multe fotografii și filmări de la eveniment. „O să postez video și foto oficiale, iar dacă sunteți curioase vă povestesc cum am ținut surpriză timp de o lună și jumătate”, a mai spus Deea Maxer.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deea Maxer i-a transmis lui Robert Drilea și un mesaj

„Sănătos să-mi fii, iubire! Împlinit și realizat! Pulsul meu este rostire: Te iubesc.  Divinizat”,  a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story.

Citește și: Deea Maxer este răsfățată de Robert Drilea ,,Momentul ăla când ai o iubită extraordinară” În ce mașină de lux a fost surprinsă fosta soție a lui Dinu Maxer

Vedeta se simte extrem de iubită în brațele noului ei iubit și postează constant mesaje la adresa lui, în care îi mulțumește pentru că i-a adus bucurie în viață și o face fericită. Cei doi au planuri mari de viitor și nu exclud nici posibilitatea ca vedeta să rămână însărcinată pentru a treia oară.

Deea și Robert se sprijină unul pe celălalt chiar și atunci când vine vorba de afaceri, vedeta fiind extrem de mândră de reușitele iubitului său, acesta ocupându-se cu vânzarea mașinilor de lux.

Citește și: Dinu Maxer s-a afișat cu noua iubită! Cine este frumoasa brunetă care i-a furat inima

Pe de altă parte, și Dinu Maxer a trecut peste divorțul de Deea, iar acum și-a oficializat relația cu Magdalena Chihaia.