Deea Maxer, îndrăgostită până peste cap! Imaginea care a topit inimile fanilor: „Pentru femeia din tine, viața acum începe”

Author: Lavinia Medrea

Imaginea care a topit inimile fanilor

Sursa: Instagram Deea Maxer - colaj Kanal D

Deea Maxer a început să radieze și să se afișeze tot mai des alături de Robert, iubitul ei!

La peste o lună de când a anunțat că divorțează de Dinu Maxer, Deea Maxer s-a afișat mai fericită ca niciodată cu noul ei iubit!

Deea Maxer, îndrăgostită până peste cap

Deea Maxer a fost împreună cu Dinu Maxer 18 ani, iar căsnicia lor a luat sfârșit în urmă cu mai bine de o lună. Vestea a fost șocantă pentru toți fanii cuplului, dar acum fiecare încearcă să-și vadă de viața lui.

Dinu Maxer a fost primul care a încercat să-și refacă viața după divorț. Din păcate, noua relație nu a durat prea mult, deoarece iubita artistului a fost copleșită de comentariile răutăcioase primite din partea oamenilor.

Citește și: Noul iubit al Deei Maxer i-a cunoscut deja pe copii. Imaginea care demonstrează cum se înțelege Robert cu cei mici

Deea Maxer și-a văzut și ea de fericirea ei și s-a cuplat cu un bărbat brunet, pe nume Robert, cu care pare foarte fericită.

Tânărul este pasionat de motociclete și este specialist în vânzări și achiziții auto. Se pare că Deea are încredere în potențialul relației pe care o are acum.

Foarte recent, bruneta a postat o fotografie nouă alături de iubitul ei, Robert, iar fericirea i se poate citi pe chip! Amândoi sunt superbi, Robert își ține brațul în jurul gâtului ei și, pe deasupra, bărbatul i-a oferit și un trandafir roșu superb pentru a-și arăta aprecierea față de ea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer a mai postat, de asemenea, o fotografie tot cu Robert, la care fanii n-au întârziat să reacționeze.

Citește și: Cine este Robert, noul iubit al Deei Maxer! Bruneta s-a afișat cu el oficial! Câți ani are și cu ce se ocupă

„Eu te admir pentru că ai avut curaj să te expui. Doar tu știi ce a fost în casa ta”, „Sunteți frumoși! Pentru femeia din tine, viața acum începe...multă baftă!”, „Frumoși și așa e firesc... doi tineri îndrăgostiți!”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor Deei Maxer.

Motivul pentru care Dinu Maxer s-a despărțit de noua lui iubită

Deși părea că și Dinu Maxer a regăsit norocul în dragoste, n-a durat prea mult până s-a ajuns la despărțire și aici.

La doar două săptămâni de relație cu Ada, Dinu Maxer a anunțat că totul a luat sfârșit.

„Știrile au un delay de aproape o săptămână, în contextul relației. Ulterior, mai precis sâmbătă, am decis să mergem pe căi diferite. Eu am declarat de la început, Cristi! Eu am spus clar! Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare, am fost la o petrecere  a unei prietene, a făcut-o într-un club, în timpul săptămânii.

Am crezut că e ceva privat, n-am crezut că de acolo se vor inflama atât de mult lucrurile și evident, pentru un om, când se intră din exterior în lumea noastră și oamenii ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre, de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, cât de comentariile care vin. Așadar... prea mult!”, a mărturisit Dinu Maxer.