Deea Maxer, înșelată de Robert Drilea? Mesajul cu subînțeles postat de fosta soție a lui Dinu Maxer

Autor: Laura Macovei

Deea Maxer și Robert Drilea s-au despărțit? Mesajul care ar putea spulbera toate zvonurile

Sursa: Instagram

După mesajul lui Robert Drilea care a pus pe jar internauții, Deea Maxer a postat un videoclip care stârnește și mai multe curiozitatea fanilor cuplului.

În ultimul timp, atât Deea Maxer, cât și Robert Drilea au fost secretoși în ceea ce privește afișarea pe rețelele sociale, însă acest lucru i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi.

Recent, Deea Maxer a postat un mesaj în mediul online care pare a fi cu subînțeles pentru Robert Drilea.

Citește și: Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia. Unde a avut loc cererea în căsătorie: „În gondola iubirii pe valurile vieții”

Ce se întâmplă acum între Deea Maxer și Robert Drilea

Frumoasa brunetă a postat un mesaj care le-a ridicat semne de întrebare internauților.

„Fețe frumoase sunt peste tot, dar inimi bune și loialitate nu,” scrie în mesajul postat de Deea Maxer pe Instagram.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Acesta duce cu gândul la o posibilă infidelitate din partea iubitului ei, Robert, iar incertitudinea este accentuată de absența celor doi din mediul online, unde obișnuiau să se afișeze mai des împreună.

Ce anunța Robert Drilea, cu doar o zi înainte de mesajul brunetei

În urmă cu doar o zi de la mesajul Deei, Robert Drilea le-a transmis urmăritorilor săi câteva din gândurile sale, tot sub forma unui mesaj. 

„Singura persoană care ești destinat să devii este persoana care ai decis să fii”.

Citește și: Motivul pentru care Deea Maxer și Dinu nu prea își mai vorbesc. Ce relație are Dinu Maxer cu foștii socrii: „Nu este necesar să ne întâlnim”

Acest citat ridică semne de întrebare și poate fi interpretat de mulți drept o reflectare a stării sale actuale de spirit.

Respectivul mesaj sugerează că ar putea fi vorba despre o schimbare semnificativă în viața lui personală.

În ciuda acestor mesaje subtile, niciunul din cei doi nu au oferit declarații oficiale cu privire la starea relației lor.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.