Deea Maxer, întâlnire cu un alt bărbat. Cine este bărbatul cu care Deea s-a întâlnit la scurt timp după divorț?

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 ian 2024, 00:40

Sâmbătă seara, Deea Maxer a ales să iasă la un restaurant cu un alt bărbat, după ce a divorțat de Dinu Maxer.

Sursa: https://www.facebook.com/deeamaxeroficial

Deea Maxer a ales să iasă, sâmbătă seară, cu un alt bărbat la un restaurant din Capitală.

Sâmbătă seara, Deea Maxer a ales să iasă la un restaurant cu un alt bărbat, după ce a divorțat de Dinu Maxer.

Deea Maxer la întâlnire cu un alt bărbat

Sâmbătă seara, Deea Maxer a ieșit cu un bărbat la un restaurant din București. Acesta este un vechi prieten cu care ea adoră să îți petreacă timpul. Cristian Bucă este bărbatul cu care vedeta a ales să își petreacă aceasta seara.

Cristian Bucă este un cunoscut make-up artist din România, iar ieri și-a sărbătorit ziua de naștere. Cei doi se cunosc de multă vreme, iar sâmbătă au ales să iasă împreună să petreacă de ziua acestuia.

Citește și: „Este vorba doar despre priorități”. Deea Maxer, mesaj cu subînțeles după divorțul de Dinu Maxer. Ce a spus vedeta

“La mulți ani, dragule drag”, a fost mesajul pe care Deea a ales să îl posteze alături de o poză, pe platforma ei de Instagram.

Deea și Dinu Maxer au ales să divorțeze după 18 ani de căsnicie

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deea și Dinu Maxer au ales să își anunțe fanii, printr-un mesaj pe conturile personale de socializare, că au divorțat după 18 ani de căsnicie.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie

în care am fost pe rând, piloți. Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație.

Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și, totodată, ne dorim să respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer“, scrie în postarea celor doi.

Cei doi au împreună doi copii, Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani). 

Citește și: Răspunsul tăios dat de Deea Maxer celor care au judecat-o după divorț: „Nu o sa ajungi nicăieri în viață”

Elena Merișoreanu supărată din cauza celor doi

Cântăreața Elena Merișoreanu a transmis un mesaj după ce a aflat că cei doi soți au divorțat.

„Sunt foarte tristă că s-au despărțit, Maxerii sunt prietenii familiei mele, nu mi-am imaginat niciodată că vor pune capăt căsniciei.Am fost la o lansare de produse și i-am văzut pe amândoi, el arată superb, iar ea e o frumoasă. Am sunat-o să o întreb: E adevărat că divorțați, care e motivul? Deea mi-a zis așa: Diferența de vârstă! Îmi pare tare rău pentru ei, au doi copii, au realizat multe împreună.

Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei, eu nu știu exact. Însă, dacă e așa, să nu uite că alții trăiesc dintr-o pensie mizeră și că n-au ce pune pe masă, așa că să nu se mai plângă. În comparație cu cei de afară, salariile din România sunt mizerabile.”, a declarat Elena Merișoreanu.

Sursă: instagram.com