Deea Maxer, între muzică și ,,pasiunea pentru frumos''. Pe ce domeniu se axează, acum, vedeta

Author: Diana Ghita

Deea Maxer are o nouă preocupare

Sursa: Instagram

Nu este un secret faptul că, pe lângă muzică, Deea Maxer are încă o pasiune. De ceva timp, aceasta a dezvoltat o puternică atracție pentru domeniul frumuseții.

Deea Maxer este o cunoscută cântăreață de muzică de petrecere, de la noi din țară.

Citește și: „Atenție! Am dat foc” Deea Maxer, surprinsă într-o ipostază uluitoare. Vedeta a filmat și postat totul pe Internet

Domeniul în care Deea Maxer a dezvoltat o nouă pasiune

Deea Maxer activează de o lungă perioadă în domeniul muzical.

Ba chiar aceasta a participat și împreună cu fostul ei soț, Dinu Maxer, la diverse evenimente, unde au format un duet. 

Însă, de la un timp, bruneta pare că se focusează mai mult pe domeniul în care a intrat în urmă cu doi ani, lăsând muzica pe plan secund.

Dorind să își țină fanii conectați cu tot ceea ce face, Deea postează, pe pagina ei de Instagram, diverse story-uri și fotografii.

În acestea, vedeta se arată foarte implicată în activități ce țin de industria frumuseții

Recent, cântăreața a postat un story în care i-a anunțat pe internauți că recrutează persoane în vederea vânzării de produse pentru înfrumusețare.

,,Fac o nouă grupă de beauty influenceri, consultanți în mediul online dar și fizic, în network marketing, în această companie cu vânzări directe, în care activez de peste doi ani de zile și în care am văzut femei având succes real.'', 

a spus Deea Maxer în filmulețul de pe InstaStory.

De asemenea, aceasta a mai spus că a dezvoltat o adevărată pasiune în domeniul respectiv, pe care o împărtășește împreună cu mai multe colege:  ,,Suntem o echipă de fete puternice, care vor să-și cultive pasiunea pentru frumos''. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Deea Maxer a decis să apeleze la medicul estetician! „Sunt emoționată”

Părerea Deei Maxer despre sfera în care activează

Nu în ultimul rând, vedeta a spus că, din punctul ei de vedere, trebuie să pui suflet în orice faci pentru a reuși, indiferent în ce punct te afli.

,,Este un domeniu în care eu am învățat totul de la 0! Funcționează dacă vrei, dacă îți place, dacă ești dispusă să înveți! Mindset-ul și determinarea contează fantastic în orice faci!!!'',  a

adăugat Deea Maxer.

Pe lângă compania în care își desfășoară activitatea, recent, aceasta a început să practice și make-up, o altă ramură a domeniului vast de beauty. În urmă cu ceva timp, Deea a declarat că a început un curs de make-up profesional, iar pe 13 septembrie bruneta a și postat o fotografie în care se poate observa cum machia pe cineva.

„Am fost întrebată de cineva dacă acest curs de make-up pe care îl fac acum îl fac pentru mine. Nu… nu este cazul, pentru că eu mă machiez de peste 15 ani, în spectacole, în evenimente sau emisiuni de televiziune. Fiind înconjurată de make-up artiști și fiind pasionată de acest domeniu, am știut să fur meserie de la ei… secretele din acest domeniu.

Inclusiv informații de bază pe care le-am pus în aplicare pe mine sau pe prietenele mele. Acum vreau să vă mărturisesc că fac un curs de perfecționare la academia prietenei mele pe care o cunosc de peste zece ani”, a transmis Deea Maxer, în mediul online.

Citește și: Deea Maxer, accident în timpul unui show de dans oriental „Am luat o mare căzătură” Cum se simte artista în aceste momente și cum s-a întâmplat totul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.