Deea Maxer le-a mărturisit totul prietenilor virtuali: "I-am vorbit Fecioarei Maria în cele mai sfinte locuri, m-am rugat lui Dumnezeu..." Ce dezvăluiri a făcut?

Author: Amalia Georgescu
Deea Maxer si fetița ei
Sursa: Instagram

Deea Maxer se consideră o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe lângă reușitele în plan profesional, vedeta este mândră de familia pe care o are, iar acum a făcut o mărturisire emoționantă în mediul online.

De când a venit pe lume fetița lor, Deea și Dinu Maxer sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi consideră că, în sfârșit, familia lor este completă, având în vedere că atât ei, cât și băiețelul lor și-au dorit foarte mult venirea pe lume a Maysei, mezina familiei.

Deea Maxer, cel mai frumos mesaj pentru fiica ei

În urmă cu un an, Deea Maxer devenea mamă pentru a doua oară, lucru care avea să îi schimbe complet viața.

Acum, artista și-a făcut curaj și a povestit încercările prin care a trecut pentru a o aduce pe lume pe micuța Maysa.

Citeste si: Deea Maxer, in lacrimi! "Vreau sa fii cat mai mult langa noi"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer a scris pe instagram un mesaj emoționant, dezvăluind cât de mult și-a dorit să rămână însărcinată și ce emoții o încearcă acum, la un an de la venirea pe lume a Maysei, fetița ei și

a lui Dinu Maxer.

"Prin tine se explică Dumnezeu. Toată viața te-am dorit! Am strigat universului sperând ca dorința mea să ajungă la el, i-am vorbit Fecioarei Maria in cele mai sfinte locuri, m-am rugat lui Dumnezeu în momentele în care credeam că nu mă mai aude, te-am chemat cu voce tare și toate urechile au auzit cât de dorită erai!
Minunea mea, îți mulțumesc că ai venit in viața noastră și m-ai ales să iti fiu mamă.


Plâng acum, copleșită de emoție, gândindu-mă că a trecut un an de când intrasem in travaliu. A fost cel mai așteptat moment, după nașterea frățiorul tău, întâlnirea cu tine. Și ai făcut ca întâlnirea noastră să fie de neuitat.
Îți mulțumesc pentru fiecare zâmbet, fiecare strângere de deget, pentru fiecare îmbrățișare. Îți mulțumesc pentru că faci parte din mine și că ai completat familia noastră.
Ai fost dorită iar acum ești adorată!

Fetița inimii mele, te iubește mami mult, frățiorul tău te-a chemat din stele și te adoră, iar tati e topit după zâmbetele și îmbrățișările tale dulci. Maysa mea, La mulți ani!
Primul an din viața ta sper să fie doar o fărâmă din minunată viața ce te așteaptă să o trăiești cu bunătate, cu iubire, cu noroc și înțelepciune, cu mult curaj, iar noi să îți veghem pașii urcând pe treptele îndeplinirii dorințelor tale.

Te iubesc! Vă iubesc! Sunt o mamă împlinită!", este mesajul emoționant pe care Deea Maxer l-a scris pe contul de instagram.

Citeste si: Deea Maxer, geloasa: "Andreas spune doar tata"