Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale

Autor: Bianca Vidoi

Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat

Sursa: Facebook Deea Maxer (Business Deea Maxer)

Deea Maxer are o relație specială cu admiratorii ei de pe rețelele sociale, iar aceștia au observat rapid că bruneta și-a șters toate pozele cu Robert Drilea.

Deea Maxer și-a găsit fericirea în brațele lui Robert Drilea, după divorțul de Dinu Maxer, însă fanii artistei sunt atenți la ceea ce postează bruneta pe rețelele ei sociale și au observat că de pe toate paginile ei oficiale s-au șters pozele cu bărbatul ce a făcut-o să creadă în iubire. Iată mesajul subtil transmis de Deea Maxer.

Deea Maxer a făcut referire la o posibilă sperare de Robert Drilea 

După ce a trecut printr-un divorț, Deea Maxer a demonstrat că mai are iubire de oferit, iar bărbatul ce a ajutat-o să redefinească iubirea a fost Robert Drilea. La data de 5 aprilie cei doi au făcut un an de relație, eveniment ce a fost prezentat și pe paginile lor de socializare, însă la câteva săptămâni după acest moment, cei doi au șters toate pozele pe care le aveau unul cu celălalt.

Deea Maxer are o legătură aparte cu admiratorii ei și încearcă să le prezinte câte mai multe elemente din viața ei personală, inclusiv persoana pe care o iubește și care o face să se simtă iubire. Relația dintre Deea Maxer și Robert Drilea a fost publică pe rețelele celor doi de socializare, iar atunci când fanii au observat că cei doi nu mai au poze în care apar împreună, fanii au început să suspecteze o posibilă despărțire între ei.

Citește și: „Eu și Deea vorbim exagerat prin mesaje” Cum au împărțit Deea și Dinu Maxer custodia copiilor și motivul pentru care cei mici petrec mai mult timp cu mama lor

Acest element nu a fost singurul ce i-a făcut pe admiratorii brunetei să creadă că cei doi au pus punct relației de dragoste pe care o aveau de un an de zile, acest foc a fost alimentat și de faptul că Deea Maxer și Robert Drilea nu se mai urmăresc pe Instagram.

Deși toate aceste bănuieli îi fac pe oameni să creadă că cei doi s-au separat, Deea Maxer și Robert Drilea nu au confirmat acest zvon. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

La începutul relației dintre cei doi, Deea Maxer nu punea poze în care să se afle bărbatul, dar lăsa câteva mesaje cu subînțeles, astfel încât să le arate fanilor că în viața ei se află cineva. Acum, Deea Maxer a pus o poză cu un mesaj ce face referire la o posibilă despărțire prin care trece, poză ce avea mesajul „Petrece-ți timpul cu cei care își fac timp pentru tine”.

Mesajul pe care l-a transmis Robert Drilea după zvonurile legate de despărțire

Robert Drilea a intrat în atenția publicului după ce s-a afișat pe rețelele de socializare alături de Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer. Cei doi și-au trăit relația în atenția publicului, oferind adesea poze în care apăreau împreună, dar și diferite mesaje care să facă referire la relația frumoasă a celor doi. Cu toate acestea, cei doi au șters toate pozele pe care le aveau împreună pe rețelele sociale, iar Robert Drilea a postat un mesaj surprinzător chiar după ce zvonurile despărțirii au început să ia amploare.

„Începe fiecare zi ca și cum ar fi ultima, găsește bucurie în lucrurile simple, apreciază oamenii din jurul tău. Gustă, respiră, iubește, trăiește, visează”, este mesajul publicat de Robert Drilea, potrivit wowbiz.ro.