Deea Maxer, mesaj subtil pentru cei care o critică ca a divorțat: “Copiii tăi nu vor...”

Author: Diana Bostan

Deea Maxer

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

Deea și Dinu Maxer au uimit pe toată lumea în momentul în care au anunțat divorțul. După 18 ani de relație, cei doi artiști au decis să o i-a pe drumuri diferite. Deea a fost criticată în ultima perioadă pentru faptul că petrece mai mult timp cu noul iubit decât cu cei doi copii.

Fosta soție a lui Dinu Maxer a postat un mesaj tranșant pentru cei care o critică în comentarii pentru faptul că și-a refăcut viața atât de repede.

Deea Maxer a fost deranjată de comentariile din mediul online

Bruneta și-a refăcut viața cu un tânăr antreprenor pe nume Robert Drilea, iar acest lucru a stârnit un val de reacții negative în mediul online.

Cele mai multe comentarii sunt legate de faptul că Deea a introdus mult prea repede în viața copiilor un nou bărbat, deși abia trecuse prin despărțirea de tatăl lor.

Citește și: Deea Maxer și iubitul ei vor să treacă la nivelul următor: „Robert vrea să fie tată”. Cei doi îndrăgostiți au dat vestea cea mare

Deea Maxer a recunoscut că Robert se înțelege foarte bine cu cei doi copii, aceasta fiind și una dintre condițiile pe care artista i le-a pus tânărului la începutul relației.

„S-au atașat unul de altul. Pentru mine, contează foarte mult. Omul de lângă mine, pe lângă faptul că trebuie să mă iubească pe mine, trebuie să îmi accepte copiii”, a spus Deea Maxer pentru playtech.ro.

Citește și: „Vă dați în stambă și tu și fosta ta. Bieții copii cu așa părinti”. Deea Maxer și Dinu Maxer se lovesc, din nou, de criticile celor din mediul online

Pentru a le închide gura cârcotașilor, Deea Maxer a postat un mesaj subtil pe constul său de Instagram, la story: „Copiii tăi nu vor o mamă perfectă, vor o mamă fericită”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deea Maxer se gândește la al treilea copil

Artista și iubitul ei au petrecut o frumoasă vacanță în Grecia, vacanță în care s-au gândit că ar trebui să ducă relația la nivelul următor.

Citește și: Dinu Maxer a luat decizia și nu mai dă înapoi: „Se pare că e cam greu”. Ce se întâmplă cu acesta, la doar câteva luni de la divorț

Deși au relație de doar câteva luni, Robert Drilea își dorește să devină tată, iar Deea nu exclude nici ea posibilitatea de a avea un al treilea copil, mai ales că bărbatul se înțelege bine cu copiii ei.

„Robert își dorește copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu, am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar, cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”,  a spus Deea Maxer pentru  playtech.ro.

Citește și: Deea și Dinu Maxer, Ilinca Vandici și Sofia Vergara sunt doar câteva dintre celebritățile ce s-au separat în anul 2023

În urma divorțului de Dinu Maxer, băiatul celor doi a rămas cu tatăl, iar fetița locuiește cu Deea, însă artista și-a cumpărat un apartament în același complex în care locuia cu fostul soț. În acest mod copiii nu vor fi despărțiți niciodată și vor avea ambii părinți aproape.