Deea Maxer, planuri de nuntă cu noul iubit: „O să mă cheme Drilea”. Acesta i-a spus, deja, primul „Te iubesc!”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 mai 2023, 13:35

Deea Maxer, deși este de doar câteva săptămâni într-o relație, a recunoscut că s-ar căsători cu actualul ei iubit

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer sunt istorie, căci, acum, aceasta își trăiește viața alături de Robert Drilea, noul ei iubit, iar discuțiile despre nuntă nu au întârziat să apară. Deea Maxer este mai fericită ca niciodată și nu îl mai ține departe de ochii lumii pe cel care o face fericită.

Deea Maxer a divorțat de Dinu Maxer, iar Robert Drilea, actualul ei iubit, a făcut-o să uite extrem de repede de acesta. Artista și-a găsit liniștea în brațele unui nou bărbat și își face, deja, planuri de nuntă.

Deea Maxer, planuri de nuntă alături de noul iubit

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Deea Maxer, deși este de doar câteva săptămâni într-o relație, a recunoscut că s-ar căsători cu actualul ei iubit.

Mai mult decât atât, își va schimba și numele de familie, fără nicio ezitare.

„Cu Robert Drilea, iubitul meu (nr. este bărbatul cu care s-ar căsători). Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”, a declarat Deea Maxer,

După ce și-a ținut relația departe de ochii tuturor ceva timp, dar a dat indicii despre existența cuiva în viața ei, Deea Maxer a mărturisit, clar și răspicat, faptul că este îndrăgostită și că

sentimentele pentru Dinu au dispărut cu mult înainte de a semna actele de divorț.

Citește și: „Vezi că Dinu este cu amanta pe faleza din Nisa”. Primele declarații ale lui Dinu Maxer despre presupusa amantă din Franța, după divorțul de Deea Maxer

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Da, sunt îndrăgostită! Da, sunt într-o relație! Da, îmi sum! Sper să ne țină, avem două case acum, adică el stă la mine și eu la el.

Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp. Pe Robert l-am cunoscut înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni. Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine…”, a mai spus aceasta.

Primul „Te iubesc!” a fost, deja, rostit

Chiar dacă relația lor a început în urmă cu nici două luni, sentimentele celor doi sunt atât de puternice, încât primul „Te iubesc!” și-a făcut apariția. Cei doi trăiesc la maximum povestea lor de iubire și consideră că se completează perfect.

„Ne-am cunoscut întâmplător printr-un prieten, acum o lună și 13 zile.

Atitudine, felul cum se comportă, senzualitate, tot. (…) A venit și mai devreme chiar (n.r. primul Te iubesc)”, a precizat Robert Drilea, în cadrul unei alte emisiuni televizate.

Citește și: “Aniversare de 3 ani” Deea Maxer, luată la rost după ce a scris asta lângă poza cu noul iubit

În cadrul emisiunii în care a participat, Deea Maxer a recunoscut că, în timp, Dinu Maxer a dat dovadă de un comportament care a lăsat foarte mult de dorit, fiind, inclusiv, violent verbal.

Împreună cu alte aspecte la fel de importante, au alcătuit o listă de motive care au dus la separarea celor doi.