Deea Maxer, prima ceartă cu noul iubit, mai tinerel! Cum a reacționat fosta soție a lui Dinu: “Nu există dovadă de maturitate”

Author: Diana Bostan

Deea Maxer și Robert Drilea

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

Probleme în paradis pentru Deea Maxer și iubitul său. Ultima postare a brunetei a lăsat de înțeles faptul că cei doi ar fi avut prima ceartă mai serioasă în cuplu.

Deea Maxer își ține urmăritorii la curent cu tot ce este nou în viața ei, așa cum a făcut în cazul divorțului de Dinu Maxer, dar și în cazul relației cu Robert Drilea. Ultima postarea a Deei a lăsat de înțeles faptul că nu totul este roz în viața celor doi.

Probleme în paradis pentru Deea Maxer și Robert Drilea

Deea Maxer și afaceristul Robert Drilea formează un cuplu de doar câteva luni, însă cei doi aveau planuri de viitor împreună, ba chiar bruneta se gândea la un al treilea copil. Robert i-a cunoscut pe cei doi copii pe care Deea îi are cu Dinu Maxer, iar lucrurile păreau că merg în direcția cea bună.

Citește și: Prima reacție a lui Dinu Maxer, după ce Deea Maxer a vorbit despre al treilea copil: „Doar despre copiii noștri”. Artistul nu a stat prea mult pe gânduri

Ultima postare făcută de Deea pe contul său de Instagram le-a dat de gândit urmăritorilor săi și pare că vedeta și iubitul ei au avut parte de o primă ceartă în cuplu. Mesajul subtil al brunetei lasă de înțeles faptul că iubitul ei nu ar fi destul de matur astfel încât să-și asume anumite lucruri.

Citește și: Deea Maxer, mesaj subtil pentru cei care o critică ca a divorțat: “Copiii tăi nu vor...”

„Nu există dovadă de maturitate mai mare decât aceea de a clarifica lucrurile cu asumare și onestitate”, a fost mesajul postat de Deea Maxer la Instastory.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Rămâne de văzut dacă vedeta și iubitul ei trec printr-un impas sau dacă mesajul se adresează unei alte persoane.

Deea Maxer a avut un mesaj subtil pentru cei care o critică că a divorțat

Deea și Dinu Maxer au uimit pe toată lumea în momentul în care au anunțat divorțul. După 18 ani de relație, cei doi artiști au decis să o i-a pe drumuri diferite. Deea a fost criticată în ultima perioadă pentru faptul că petrece mai mult timp cu noul iubit decât cu cei doi copii.

Citește și: Deea Maxer și iubitul ei vor să treacă la nivelul următor: „Robert vrea să fie tată”. Cei doi îndrăgostiți au dat vestea cea mare

Fosta soție a lui Dinu Maxer a postat un mesaj tranșant pentru cei care o critică în comentarii pentru faptul că și-a refăcut viața atât de repede. Deea Maxer a recunoscut că Robert se înțelege foarte bine cu cei doi copii, aceasta fiind și una dintre condițiile pe care artista i le-a pus tânărului la începutul relației.

Citește și: „Vă dați în stambă și tu și fosta ta. Bieții copii cu așa părinti”. Deea Maxer și Dinu Maxer se lovesc, din nou, de criticile celor din mediul online

Pentru a le închide gura cârcotașilor, Deea Maxer a postat un mesaj subtil pe constul său de Instagram, la story:  „Copiii tăi nu vor o mamă perfectă, vor o mamă fericită”.

Deși au relație de doar câteva luni, Robert Drilea își dorește să devină tată, iar Deea nu exclude nici ea posibilitatea de a avea un al treilea copil, mai ales că bărbatul se înțelege bine cu copiii ei.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?