Deea Maxer, scoasă din sărite de un fan! Bruneta este sătulă să pățească asta: „Eu nu pricep”

Author: Lavinia Medrea

Bruneta este sătulă să pățească asta

Sursa: Instagram Deea Maxer - colaj Kanal D

După 18 ani de căsnicie, Deea și Dinu Maxer au divorțat. În continuare, bruneta este deranjată de atitudinea fanilor față de ea.

După 18 ani de relație, Dinu Maxer și Deea Maxer au ales să meargă pe drumuri diferite. Anunțul a fost făcut de ambele părți pe Internet, iar fanii au fost șocați și surprinși. La două luni de la divorț, Deea Maxer a fost și încă mai este criticată pentru faptul că și-a refăcut viața cu Robert Drilea atât de repede.

Deea Maxer, scoasă din sărite de un fan

Deea Maxer a trecut prin momente iritante după ce un fan a încercat să-i ofere un sfat nesolicitat, lucru care a deranjat-o pe brunetă.

Vedeta le-a transmis fanilor ei de pe Instagram că este sătulă de mesajele pe care le primește și de sfaturile nesolicitate oferite în necunoștință de cauză.

Citește și: „Eu nu am vrut să spun «Da» niciodată”. Dinu Maxer nu a vrut să o ia pe Deea Maxer de soție. Cum a ajuns acesta, totuși, la starea civilă

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Când oamenii care nu te cunosc...simt nevoia să îți ofere sfaturi de viață în miez de noapte. În baza a ce anume vine nevoia asta de a oferi sfaturi? Eu nu pricep... Sfaturile nu sunt acatiste... nu le mai lăsați dacă nu vi se cer... plus că nici sfătoșii nu-s ușă de biserică. Primesc zilnic sfaturi”, a scris Deea Maxer, pe contul ei personal de Instagram.

De ce nu s-au mai înțeles Deea și Dinu Maxer

Printre motivele pentru care s-a ajuns la divorț se numără irascibilitatea și violența verbală pe care a afișat-o Dinu Maxer.

„Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic...

A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia. Dar există viață după divorț și vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață.

Citește și: Rugămintea avută de Dinu Maxer pentru Deea Maxer, înainte de a semna actele de divorț: „Să nu plec cu resentimente”. Artistul a avut nevoie de mai mult timp decât Deea

(...) Incompatibilitate din mai multe puncte de vedere, nepotrivire de caracter și lipsa calmității... Irascibil, violent verbal, nu știu cum să zic, și lipsa iubirii de sine (n.r.:

sunt motivele divorțului)”, a spus Deea Maxer, într-o emisiune televizată.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?