Deea Maxer și Dinu Maxer ar fi, deja, divorțați. Ce se întâmplă cu cei doi copii pe care îi au împreună și ce ar fi provocat ruptura dintre ei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 mar 2023, 17:29

Deea Maxer i-a spus acestuia că nu îl mai iubește și a plecat chiar și din casa în care locuiau împreună

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer au decis să divorțeze, după 18 ani de relație. Cei doi au anunțat separarea printr-o postare făcută în mediul online, dar fără a oferi vreo informație suplimentară. Cu toate că foștii parteneri sunt foarte discreți în acest sens, mai multe informații au ieșit la iveală.

Deea Maxer și Dinu Maxer au anunțat ieri, 28 martie, că divorțează și, în doar 24 de ore, mai multe informații au ieșit la iveală. Cei doi se pare că ar fi semnat, deja, actele de divorț, iar cei doi copii pe care îi au împreună au reprezentat un punct important în despărțite.

Deea Maxer și Dinu Maxer ar fi divorțat deja, dar se asigură că cei doi copii sunt bine

Deea și Dinu Maxer au avut o emisiune despre viața lor, difuzată la un post de televiziune. După ceva timp, cei doi au renunțat la ea, deoarece mediatizarea de care ar fi avut parte nu ar fi fost chiar ceea ce aveau nevoie.

Cu toate acestea, deși au renunțat la emisiune, se pare că doar Deea Maxer a vrut acest lucru, deoarece Dinu ar fi vrut să apară, în continuare, pe micile ecrane.

Conform surselor Unica, Deea i-a spus acestuia că nu îl mai iubește și a plecat chiar și din casa în care locuiau împreună.

Citește și: „Păcat că dai o căsnicie de atâția ani, pe ce?! Gândește-te mai bine”. Cine este bărbatul pentru care Deea Maxer l-ar fi părăsit pe Dinu Maxer. Acuzații grave din partea internauților

Dinu Maxer nu a putut accepta această situație, motiv pentru care, a apelat la ajutorul unui psiholog și a încercat să o întoarcă pe mama copiilor săi din drum, dar lucrurile nu

au mers deloc în favoarea sa.

Mai mult decât atât, actele de divorț ar fi fost semnate ieri, 28 martie, chiar în ziua în care au anunțat că nu mai formează un cuplu. De asemenea, fata a rămas în custodia mamei, iar băiatul a rămas în custodia tatălui.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deea Maxer și Dinu Maxer vor locui în același bloc

Conform sursei menționate anterior, Deea Maxer ar urma să locuiască în același bloc în care locuiește, în prezent, Dinu Maxer, deoarece a cumpărat un apartament tot acolo. În acest fel, copiii se vor putea vedea în fiecare zi, iar schimbările din viața lor nu vor fi prea bruște.

Deși, acum, Dinu Maxer îi are pe ambii copii alături,  nu așa au stat lucrurile încă de la început.

Acesta nu a vrut, o bună perioadă de timp, să aibă copii și, nici după ce l-a avut pe primul, nu și l-a dorit pe al doilea.

„Niciodată nu m-am gândit să-mi întemeiez o familie, nici nu am vrut să am copii. Am avut un exemplu negativ după divorțul părinților mei. Un frate de-al meu la vârsta de 10 ani a fost călcat de un tramvai în București.

Această suferință dublă pe mine m-a făcut să decid în acel moment că n-o să am niciodată familie.

Citește și: Cum vorbea Deea Maxer despre nunta cu Dinu Maxer, cu două luni înainte să se despartă. Fanii și-au dat seama că se întâmpla ceva: „Aș fi schimbat tot”

Am avut nevoie foarte mulți ani să mă tratez. Cred că medicamentul meu se numește Deea Maxer. Deea a înțeles că dacă forțează ceva cu mine nu se va putea. Inclusiv cu al doilea copil au trecut 10 ani să mi-l doresc. Vreau să fac lucrurile atunci când mi le doresc și când îmi plac”, a povestit Dinu Maxer, în urmă cu ceva timp, la un post televizat.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?