Deea Maxer și Dinu Maxer, la un pas de împăcare după divorț: „Nu am putut să renunțăm la căsnicie”. Ce spune artistul despre momentele de violență

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 mai 2023, 13:40

Artistul a precizat că divorțul a venit pe fondul neînțelegerilor

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer au decis să divorțeze, după aproximativ două decenii de relație, dar, conform declarațiilor acestuia, decizia nu a venit de ieri, de azi.

Deea Maxer și Dinu Maxer au fost la un pas de împăcare  de câteva ori, dar cei doi au ajuns tot la separare. Acestora le-a fost foarte greu să repare ceea ce se stricase, așa că au decis să taie răul de la rădăcină.

Deea Maxer și Dinu Maxer, la un pas de împăcare după divorț

Au anunțat că divorțează chiar în ziua în care au semnat actele și fiecare părea că și-a văzut de viața lui mai departe.

Cu toate acestea, declarațiile lui Dinu Maxer, făcute în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, arată altceva.

Artistul a precizat că divorțul a venit pe fondul neînțelegerilor, dar că au încercat de mai multe ori să mai dea o șansă relației, în cele din urmă, ajungând tot în punctul din care au plecat. Mai mult decât atât, acesta a mai precizat că nu este vorba de nicio infidelitate din partea fostei sale partenere, deoarece, gelos fiind, ar fi aflat dacă Deea Mxaer ar fi avut pe altcineva.

Primele zvonuri legate de existența unui triunghi amoros au apărut din cauza unui medic estetician despre care, la scurt timp după divorț, Dinu a spus că este doar prieten cu Deea, între ei fiind o relație strict profesională.

Citește și: Dinu Maxer, schimbare radicală în viața lui, după despărțirea de Deea Maxer. Ce decizie a luat artistul

„După divorț, au existat momente de împăcare ale noastre.

Am trecut printr-o perioadă care a fost foarte greu de suportat. Deea nu a avut o relație cu medicul estetician și garantez asta. Sunt un bărbat gelos, care crede-mă că ar fi știut”, a mărturisit acesta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Motivele care au dus la despărțirea celor doi

Din cauza faptului că nu au explicat de ce au ales să se despartă, multe persoane au început să se dea cu părerea și să tragă concluzii ce, ulterior, au fost dezmințite. În cadrul aceluiași interviu, artistul a mărturisit că nu a dat niciodată dovadă de un comportament violent și că totul a fost cauzat de neînțelegerile și certurile care erau între ei.

„Eu nu am avut o relație, nu au fost probleme între noi, violență în familie, lucrurile acestea grave.

Eu nu beau în general. A fost o despărțire cu discuții foarte multe. Nu am putut să renunțăm niciunul dintre noi la căsnicie, a fost o perioadă bună de trei luni, dar apoi lucrurile s-au îndreptat inevitabil spre divorț”, a mai explicat acesta.

Citește și: Deea Maxer, certată de fani după oficializarea noii relații: „Era clar că exista altcineva în viața ei”

În prezent, Deea se bucură de noua relație pe care a început-o, în timp ce Dinu se află în perioada de vindecare, după ce iubita pe care o avea l-a părăsit.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?