Deea Maxer și Robert Drilea, fotografia care i-a pus pe gânduri pe fani! „Bebe?” Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 feb 2024, 13:21

Deea Maxer și Robert Drilea, fotografia care i-a pus pe gânduri pe fani! „Bebe?” Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Sursa: Robert Drilea Instagram

Deea Maxer și Robert Drilea au stârnit curiozitatea fanilor după ce au fost surprinși într-o ipostază care a declanșat speculații cu privire la o posibilă veste importantă pentru cuplu.

Povestea de dragoste dintre Deea și Robert a început acum aproape un an și a fost marcată de întrebări legate de extinderea familiei lor. Fosta soție a lui Dinu Maxer nu a ezitat să își exprime deschis dorința de a avea un copil cu partenerul său actual, iar ultima apariție publică a cuplului a adus speculații serioase cu privire la acest subiect.

Deea Maxer și Robert Drilea, fotografia care i-a pus pe gânduri pe fani

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși într-o imagine postată pe rețelele de socializare, imagine în care Robert își ținea mâna pe burtica iubitei sale.

Evenimentul la care cei doi au participat recent a fost documentat pe rețelele de socializare, iar postările lor au atras imediat atenția fanilor. Însă, ceea ce a captat cu adevărat interesul internauților a fost gestul tandru al lui Robert Drilea, care își ținea mâna cu grijă pe burtica Deei Maxer într-una dintre pozele postate pe Instagram.

Citește și: ”Am anulat plecarea”. Deea Maxer trece prin momente dificile. Ce se întâmplă cu fiica artistei în aceste momente

„Bebe?”, este comentariul lăsat de o fană la postarea lui Robert Drilea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Speculațiile cu privire la o posibilă sarcină a Deei au inundat secțiunea de comentarii, iar fani cuplului nu au ezitat să întrebe direct dacă cei doi pregătesc să devină părinți.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Andrei Drilea (@robert.drilea)

Deea Maxer și Robert Drilea își doresc un copil

Cu deja doi copii din căsnicia anterioară cu Dinu Maxer, Deea a vorbit deschis în trecut despre dorința ei de a deveni mamă din nou. În urmă cu ceva timp, Deea mărturisea faptul că iubitul ei își dorește foarte mult un copil, la fel și ea și că au discutat despre acest subiect.

Citește și: „Am fugit ieri la medic”. Deea Maxer, anunț îngrijorător despre copiii ei! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Maysa și Andreas

„Robert își doreste copii, vrea să fie tată.

Ca orice cuplu am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”, a declarat Deea Maxer pentru Playtech.ro.