Deea Maxer și Robert Drilea, în pragul despărțirii? „Un distrus plictisit” Mesajele suspecte postate de brunetă au dat-o de gol

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 ian 2024, 13:06

Deea Maxer și Robert Drilea, în pragul despărțirii? „Un distrus plictisit” Mesajele suspecte au dat-o de gol pe brunetă

 
Sursa: Deea Maxer/Robert Drilea Instagram

Deea Maxer a postat în ultimul timp pe pagina sa de Instagram mai multe mesaje cu subînțeles sau cel puțin asta este părerea fanilor, care au tras anumite concluzii, cea mai gravă fiind o posibilă despărțire de Robert Drilea, iubitul ei.

Deea Maxer și Robert Drilea formează un cuplu de mai bine de șase luni, însă bruneta pare deranjată de anumite aspecte, care o dau de gol pe rețelele sociale.

Deea Maxer și Robert Drilea, în pragul despărțirii? Ce mesaje a postat bruneta pe rețelele sociale

După ce a sugerat de mai multe ori că a fost dezamăgită în viața personală, Deea Maxer a surprins cu un mesaj neașteptat în mediul online, semnalând posibila infidelitate a iubitului său. 

Deea Maxer a abordat subiectul bărbaților care, în ciuda relației în care se află, își înșală partenera prin trimiterea de mesaje altor femei, căutând în același timp atenția acestora. Mesajul reprezintă o continuare a semnalelor anterioare ale fostei soții a lui Dinu, care sugerează că a fost trădată și mințită în viața sa.

Citește și: „Nu văd șanse între Deea Maxer și Robert” Numerologul Carmen Harra, dezvăluiri bombă despre relațiile vedetelor din România. Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Marius Elisei

Cu toate acestea, ea a decis să nu ofere detalii suplimentare și să nu expună ce se ascunde în spatele mesajelor privind infidelitatea postate frecvent în ultima perioadă, menționând dacă există sau nu vreo legătură cu realitatea vieții sale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Uneori, nu ai nevoie să-i auzi scuzele, pentru că acțiunile au spus deja adevărul. Cod roșu pentru băieții nătângi, aflați într-o relație, care dau mesaje altor fete, de pildă «nu mai am treabă cu ea, dar locuim împreună de 4 ani, hai, te rog, fie-ți milă de un distrus plictisit și întâlnește-te cu mine că sunt mare macho cu femeie acasă». Bă, băieți, dacă tot aveți boașe să rupeți treaba cu iubita, măcar luptați pentru ea și pentru ce aveți împreună și dacă nu și nu, adios, nu stați ca oligofrenii și dați mesaje altora

cu gagica-n sufragerie, popândăi plictisiți,” a fost mesajul pe care Deea Maxer l-a postat în mediul online. 

Deea Maxer recunoaște că este o fire geloasă

În timpul unei emisiuni TV, f osta soție a lui Dinu Maxer  a admis că resimte gelozie, însă aceasta este motivată doar de iubirea intensă pe care o simte pentru Robert. Totuși, ea recunoaște conștient că, în acel moment, era curtat de multe femei.

Deși Deea a dezvăluit faptul că își dorește cât mai repede o familie alături de iubitul ei, Robert este mai reticent și preferă să păstreze intimitatea în ceea ce privește viața lor de cuplu.

„Geloziile? Da, normal! Îl iubesc pe omul ăsta ca pe ochii din cap și sunt geloasă și când stă singur, da păi... Nivelul meu de gelozie e la maxim, pentru că l-am cunoscut pe Robert când era foarte curtat de tot felul de domnișoare”,  a

declarat Deea.