Deea Maxer și Robert Drilea, mai îndrăgostiți ca niciodată! Fotografia prin care cei doi destramă zvonurile despărțirii

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 12 feb 2024, 19:10

Deea Maxer și Robert Drilea s-au afișat din nou împreună

Sursa: Instagram Deea Maxer

Deea Maxer și Robert Drilea s-au afișat din nou împreună, după mult timp, demontând zvonurile unei posibile despărțiri.

În ultima vreme, cu toții au crezut că celebra artistă, Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, s-au despărțit din cauza infidelității, precum sugera bruneta în postările de pe contul ei de Instagram.

Ce mesaje posta Deea Maxer

Postările prin intermediul cărora vedeta transmitea tot felul de mesaje cu subînțeles le-au dat de gândit internauților, care au tras concluzia că ea și bărbatul iubit nu mai formează un cuplu.

Astfel, zvonurile despărțirii s-au răspândit rapid în mediul online.

„Uneori, nu ai nevoie să-i auzi scuzele, pentru că acțiunile au spus deja adevărul. Cod roșu pentru băieții nătângi, aflați într-o relație, care dau mesaje altor fete, de pildă: «nu mai am treabă cu ea, dar locuim împreună de 4 ani, hai, te rog, fie-ți milă de un distrus plictisit și întâlnește-te cu mine că sunt mare macho cu femeie acasă»”,  transmitea

Deea Maxer într-o postare.

Deși părea că femeia făcea referire la o experiență personală, de fapt nu a fost așa, căci ieri aceasta a postat o frumoasă fotografie împreună cu Robert Drilea, în care păreau foarte fericiți și îndrăgostiți.

Citește și: ”Am anulat plecarea”. Deea Maxer trece prin momente dificile. Ce se întâmplă cu fiica artistei în aceste momente

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Deea Maxer și Robert Drilea nu s-au despărțit

Deea și iubitul ei s-au pozat în timp ce savurau împreună o înghețată în timp ce se plimbau pe Calea Victoriei, în București, profitând de vremea călduroasă din weekend-ul care tocmai a luat sfârșit. 

Fotografia cu cei doi nu este singura dovadă că relația lor este bine sudată, întrucât, de curând, bruneta a oferit și explicații în acest sens, spunând că mesajele pe care le postează nu au legătură directă cu relația pe care o are cu Robert.

Citește și: „Să ai ceva de iubit” Deea Maxer, despre relația cu Robert Drilea. Ce se întâmplă între ei după ce vestea despărțirii a apărut în presă

„Sunt niște statusuri de viață pe care le distribui, chiar dacă nu au legătură cu viața mea personală sau profesională. Dacă eu repostez anumite video-uri, motto-uri, mesaje care mă inspiră, nu au legătură cu viața mea personală.

Nu sunt mesaje subliminale. Dacă am ceva de declarat, ies și declar!”,  declara Deea Maxer pentru Playtech Știri.

De asemenea, artista a adus în prim-plan faptul că, deseori, postează diverse mesaje pentru urmăritoarele ei din mediul online: „ Am multe femei care mă urmăresc și care se regăsesc în ceea ce postez și tocmai pentru ele le distribui”.