Deea și Bianca de la ”Casa iubirii” nu-și mai vorbesc: „Am reușit să menținem prietenia până la un punct”. Ce a deranjat-o pe fosta concurentă a show-ului matrimonial

Autor: Diana Bostan

Deea și Bianca de la ”Casa iubirii” nu-și mai vorbesc

Sursa: Instagram: DeeaBebee/ Bianca Mândru

Andreea, una dintre participantele emisiunii "Casa Iubirii", a făcut o declarație surprinzătoare în legătură cu relația de prietenie dintre ea și Bianca Mândru. Fosta concurentă susține că cele două nu-și mai vorbesc.

În cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Deea, fostă concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”, a dezvăluit că nu mai menține legătura cu Bianca Mândru în prezent. Cele două au legat o strânsă prietenie în cadrul show-ului matrimonial, însă lucrurile nu au stat așa și-n afara emisiunii.

Bianca și Deea de la ”Casa iubirii” au rupt relația de prietenie

Deea, iubita lui Manu, a menționat că ea și Bianca au reușit să păstreze prietenia până la un anumit punct.

Fosta concurentă susține că nu mai vorbește cu Bianca în prezent, dar a apreciat relația lor în timpul în care a existat. Deea a afirmat că motivul nu a fost unul serios, însă acesta a devenit semnificativ în timp.

Fosta concurentă a subliniat că pe parcursul timpului petrecut împreună, au apărut aspecte care au deranjat-o, iar încercările de comunicare au fost ineficiente în remedierea situației.

Andreea a subliniat importanța reciprocității în prietenii și relații, precizând că a decis să fie ea cea care se retrage dintr-o astfel de prietenie.

Citește și: Andreea de la „Casa iubirii”, adevărul despre relația ei cu Emanuel: „Ne căsătorim”. Ce părere au cei doi despre apariția unui copil: „Ar fi ok”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Am reușit să menținem prietenia până la un punct. Eu cu Bianca nu mai vorbim în momentul de față, dar a fost frumos atât cât a fost. Nu știu dacă ne-am certat dintr-un lucru mărunt, poate a fost un lucru mărunt care în timp s-a transformat în ceva mai mare. Zicala cu ”în timp cunoști omul” este adevărată. În timp ne-am cunoscut și noi, au fost lucruri care m-au deranjat, am încercat să le comunic, dar prieteniile și relațiile merg din ambele părți și eu n-am vrut să fie vorba doar de o parte, am vrut să fie despre

amândouă și atunci m-am retras”, a spus Deea, pentru Culisele iubirii.

Ce planuri de viitor au Deea și Manu

Deea și Emanuel s-au cunoscut în cadrul primului sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, iar de atunci au rămas împreună și-n afara competiției. Cei doi locuiesc deja împreună, însă nu se grăbesc atunci când vine vorba de căsătorie.

Fosta concurentă a explicat că nu a fost niciodată genul de femeie care să își stabilească aceste obiective specifice în viață, cum ar fi căsătoria și copiii. Deea a adăugat că nu are aceste aspirații și că pur și simplu ia lucrurile așa cum vin. Ea a subliniat că este mult mai încrezătoare în relația pe care o au în prezent.

Citește și: „Ce drăguț”. Surpriză de proporții pentru Vlada și Deea de la ”Casa iubirii”. Manu și Antoni au dat frâu liber imaginației în bucătărie

„Ne căsătorim atunci când o să mă întrebe. Eu nu am fost genul ăsta de femeie care să aibă țelurile astea în viață, să se vadă măritată și cu copil. Nu am asta, pur și simplu las de la sine. Sunt cu mult mai sigură pe relația pe care o avem acum .”, a mai spus Deea la Culisele iubirii.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?