Deea și Dinu Maxer, decizie radicală în privința copiilor, după divorț. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 28 mar 2023, 22:42

Deea și Dinu Maxer și-au împărțit copiii

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a zguduit showbiz-ul. După 18 ani petrecuți împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Ce se întâmplă cu copiii celor doi?

Astăzi, Dinu Maxer și Deea au anunțat public că s-au despărțit după 18 ani de mariaj. Fără a da prea multe detalii din culisele vieții lor de familie, cei doi artiști au ținut să anunțe public că au semnat actele de divorț.

Deea și Dinu Maxer și-au împărțit copiii

Vestea că Deea și Dinu Maxer și-au spus ”adio” a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc.

După ce au renunțat la show-ul de familie în care apăreau, Deea l-a convins pe Dinu să se lase pe mâna medicului estetician și să-și facă câteva schimbări, ulterior, tot ea a fost cea care a luat decizia că mariajul lor a ajuns la final, potrivit Unica.ro.

Sursa citată a mai precizat că artista ar fi părăsit domiciliul conjugal, precizându-i fostului său soț că nu mai există cale de împăcare, iar povestea lor de iubire s-a consumat.

Citește și: Deea și Dinu Maxer divorțează! Primele declarații ale vedetei: „Am decis să încheiem căsătoria după 18 ani”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu este de mirare că decizia fostei partenere l-a luat prin surprindere, astfel, Dinu a ajuns pe mâna specialistului, căci șocul a fost mult prea mare.

Deea și Dinu Maxer sunt oficial divorțați, actele au fost semnate chiar astăzi, când au și anunțat public că nu mai formează un cuplu. De asemenea, tot astăzi, au stabilit și ce se întâmplă cu cei doi copii pe care îi au împreună. Astfel, băiatul a rămas în custodia tatălui, în timp ce mezina este acum cu mama.

Deși nu mai locuiesc sub același acoperiș, cei doi foști soți nu sunt departe unul de celălalt, căci Deea s-a mutat în alt apartament, nu și în alt bloc.

Așadar, Deea și Dinu împart aceeași clădire, ceea ce le permite să-și vadă copiii des, dar nu mai împart acum și același pat.

Citește și: „Curajul înseamnă să renunți”. Mesajul postat de Deea Maxer, cu doar câteva ore înainte de a anunța divorțul de Dinu Maxer