Deea si Ricardo, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", in ipostaze neasteptate! Iata la ce gest uluitor au recurs cei doi indragostiti, aflati in autoizolare!

Autor: D.I.
Actualizat: 31 mar 2020, 14:05
video Foto(9)

Deea si Ricardo s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si au format unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din emisiune.

Dupa plecarea din emisiune, Ricardo și Deea s-au dedicat mult relatiei lor. Cei doi indragostiti au preferat sa iasa din competitie pentru a se cunoaste mult bine in afara casei "Puterea dragostei" si au au reusit sa formeze unul dintre cele mai solide cupluri ale show-ului matrimonial.

De cand au revenit in tara, Deea si Ricardo au calatorit mult. Cei doi indragostiti au continuat seria vlog-urilor cu care deja isi obisnuisera fanii.


La un moment dat, Deea si Ricardo au aparut intr-un nou vlog, unde au facut senzatie.

Cei doi indragostiti au petrecut o noapte nebuna in club si au tinut neaparat sa le impartaseasca si fanilor lor modul in care au ales sa se distreze, demonstrand tuturor cat de mult se iubesc.

De curand, Deea a recurs la o interventie dentara estetica si arata foarte bine, aceasta si-a pus fatete dentare.

Tanara a declarat ca a investit o suma destul de mare, zece mii de euro, insa a merit deoarece a reusit sa scape de frustrarile acumulate.

Citeste si: Denisa, mesaj emotionant pentru iubitul ei, Iancu Sterp, imediat dupa ce si-a reluat vechiul job! Iata ce i-a transmis tanara Razboinicului de la "Survivor Romania", pentru a dovedi tuturor ca dragostea lor va supravietui si la distanta!

Aflati in autoizolare de multe zile, din cauza coronavirusului, Deea si Ricardo, alaturi de parintii lui Ricardo, au inceput sa recurga la diverse activitati gospodaresti, dar si la improvizatii inedite, pentru a face situatia mult mai usor de depasit.

Deea a publicat recent, un vlog, in care au aratat cum au reusit sa se bucure de o cina copioasa cu friptura facuta la gratarul improvizat chiar in bucataria din apartamentul parintilor lui Ricardo.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am facut gratar in casa, la etajul 4!", a spus Deea.

Citeste si: Ce meserie are Denisa, iubita lui Iancu Sterp?

Citeste si: Jador a dat din nou lovitura! Cate vizualizari a adunat cu ultimul clip

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.