Deea si Ricardo s-au dezlantuit in club! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti dupa ce au plecat din casa "Puterea dragostei" Imagini de senzatie!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 ian 2020, 12:18
video Foto(6)

Ricardo și Deea se distrează după plecarea din emisiune. Imagini cu cei doi au apărut pe contul lor de socializare.

Totodată, Deea l-a filmat pe Ricardo în timp ce acesta făcea drifturi cu bolidul de lux pe care îl deține.

Deea și Ricardo au fost, în timp ce se află în vacanță, în Maramureș, la Cimitirul Vesel. Cei doi indragostiti continua seria vlog-urilor de cand au iesit din casa "Puterea dragostei". De curand Deea si Ricardo au aparut intr-un nou vlog, unde au facut senzatie.

De curand, Deea si Ricardo au petrecut o noapte nebuna in club si au tinut neaparat sa le impartaseasca si fanilor lor modul in care au ales sa se distreze. Iata cat de mult se iubesc ce doi si cum au fost surprinsi in club:

Citeste si: Nelson i-a vândut mașina lui Livian fără să-l anunțe, dar i-a luat imediat alta! Cum arată super-bolidul pe care i l-a cumpărat

Citeste si: Simina, moment critic la scurt timp dupa NUNTA! Ce a putut sa spuna despre Jador: ''El imi creste copilul''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama lui Ricardo rupe tăcerea! Ce a spus despre Deea, Manuela și Raluca!

Mama lui Ricardo a apărut prima oară în public, într-un vlog, alături de fiul ei. Ea a spus ce crede despre Deea, Manuela și Raluca.

Mama lui Ricardo l-a mustrat pe fiul ei pentru ieșirile din emisiunea "Puterea dragostei".

Ea o apreciază mult pe Deea și spune că aceasta are o influență benefică asupra fiului ei. 

"De când ești cu ea ai început să te schimbi puțin, nu mai vorbești așa urât. Deea a avut un efect pozitiv asupra ta, mă bucur din suflet", a spus mama lui Ricardo despre iubita acestuia.

"Mamă, ăsta nu e vlog pentru reproșuri, este pentru a-ți spune părerea ta despre Deiuța", i-a spus Ricardo mamei sale atunci când aceasta l-a criticat pentru ieșirile lui.

Ricardo: Ai crezut că îmi place de ea?

Mama lui Ricardo: Mamă, prima oară n-am crezut, eu nu te-am văzut cu fete așa liniștite, te-am văzut cu fete mai certărețe, mai vulcanice. Manuela e o fire mai vulcanică așa, ca tine și nu cred că vă potriveați. Ție îți trebuie o fată liniștită cum e Deea și mă bucur că ai ales-o pe ea.

O fată liniștită, drăguță.

Mama lui Ricardo a vorbit și despre fosta iubită a lui Ricardo, Raluca. "Și Raluca este o fată drăguță, nu pot s-o critic, nu mi-a făcut nimic fata mie, m-a supărat când te-a jignit, și tu ai jignit-o. Nu am fost de acord nici când ai jignit-o tu, nici când te-a jignit ea. Nu te-ai fi potrivit nici cu ea, avea o personalitate puternică, dintre toate cea mai potrivită fată este Deea. Mă bucur că te schimbă și pe tine în bine", a mai spus femeia.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul