Defne decide sa-si puna capat zilelor! Afla ce anume o determina sa recurga la acest gest extrem, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:34

Desi incearca sa mai dea o sansa casniciei sale, Defne ii impune lui Kahraman o conditie dificila, iar acesta este nevoit sa aleaga intre ea si Elif. Pus intr-o situatie cumplita, barbatul evita un raspuns concret, ceea ce o determina pe Defne sa recurga la un gest necugetat.

Dupa ce il surprinde pe Kahraman mai apropiat ca niciodata de Elif, Defne sufera o criza de gelozie si ii spune raspicat sotului ei ca isi doreste sa divorteze. Orbita de gelozie si de frustrarea ca nu ii poate darui un copil  lui Kahraman, Defne decide sa renunte la lupta pentru salvarea casniciei lor. Kahraman este socat de atitudinea sotiei sale si este dispus sa accepte propunerea acesteia, dandu-i de inteles ca isi doreste mai mult decat orice sa devina tata.


Pe de alta parte, Elif se invinovateste pentru tristetea lui Defne si pentru posibila destramare a casniciei aceastei, insa Kahraman o consoleaza, explicandu-i ca nu are nicio vina si ca totul se intampla din cauza neintelegerilor aparute in cuplul lor.


Deranjat de conditia impusa de sotia sa, Kahraman evita sa isi spuna parerea si o anunta ca a decis sa ii povesteasca totul lui Elif.
Decizia categorica a acestuia o bulverseaza pe Defne, care, ingenunchiata de gelozie si de tristete, hotaraste sa isi puna capat zilelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati azi un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00,

la Kanal D.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.