Defne din producția Melek, apariție uluitoare alături de noul ei partener de platou! Iată cine este chipeșul actor care a i-a fost coleg în frumoasei Rabia Soytürk în cel mai recent proiect

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2023, 23:26

Defne din serialul Melek, surprinsă în compania noului ei partener din cel mai recent proiect! Iată cum a fost fotografiată superba actriță alături de unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia!

Rabia Soytürk are doar 24 de ani și cu toate acestea se numără deja printre tinerele speranțe ale cinematografiei turcești. În cei cinci ani de activitate pe platourile de filmare, ambițioasă actrița a reușit să cucerească publicul cu aparițiile sale și a devenit din ce în ce mai apreciată atât în Turcia, cât și în străinătate. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentată Rabia încă din anul 2018, când a jucat în serialul Gulperi, în rolul Selen, care a reprezentat primul pas către cariera strălucită de astăzi, iar de curând această a revenit la Kanal D, în producția Melek,

în care a dat viață personajului Defne.

Defne din producția Melek, apariție uluitoare alături de noul ei partener de platou

Rabia Soytürk a venit pe lume în anul 1999, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani, sprijinită mereu de familia ei. Chiar dacă la îndemnul părinților săi s-a îndreptat către un liceu sanitar, pentru a urmă calea spre medicină, în cele din urmă Rabia a realizat că nu va putea abandona visul de a deveni actrița și atunci s-a reorientat către domeniul actoriei.

Tânăra a fost admisă în cadrul Centrului Cultural Sadri Alışık, coordonat de celebrul actor Kerem Alışık și astfel și-a atins marele obiectiv pe plan profesional. În anul 2018, Rabia Soyturk a debutat pe platourile de filmare ale serialului Çukurdakiler și la scurt timp a fost cooptată și în producția Gulperi, care au însemnat primii pași către carieră în domeniul actoriei.

Citește și: Defne din producția Melek, apariție uluitoare, la scurt timp după intervenția estetică la nivelul feței! Iată cum arată în prezent celebra actriță Rabia Soytürk

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte și care i-a adus și cel mai mare succes este serialul Melek, în care a jucat rolul Defne, iar în anul 2021, tânăra a jucat în serialul Alparslan: Büyük Selçuklu, în 2022, a făcut parte din distribuția producției Duy Beni, iat cel mai recent proiect este serialul Veda Mektubu, în care a jucat rolul principal alături de chipeșul actor Emre Kıvılcım, în vârstă de 33 de ani.

De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care apare alături de partenerul ei, Emre, iar fanii lor au fost extrem de încântați de faptul că se potrivesc perfect.

Citește și: Cum arată Defne din serialul Melek fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă talentata actriță Rabia Soytürk, la prima oră a dimineții, în cea mai recentă vacanță

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.