Defne din producția Melek, apariție uluitoare, la scurt timp după intervenția estetică la nivelul feței! Iată cum arată în prezent celebra actriță Rabia Soytürk

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2023, 20:44
serialul melek Foto(5)

Rabia Soytürk, in rolul Defne din serialul Melek

Sursa: Captură KANAL D

Defne din serialul Melek a recurs recent la o nouă intervenție estetică! Iată cum arată acum renumita actriță Rabia Soytürk! Fanii săi au fost încântați și au apreciat schimbarea acesteia!

Producția turcească Melek, difuzată la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20:00 a captivat publicul cu impresionantă poveste de viață a eroinei Melek, dar și cu distribuția de excepție, alcătuită din actori renumiți și apreciați în Turcia, precum și tineri extrem de talentați aflați la începutul carierei lor. Printre aceștia se numără și superbă Rabia Soytürk, în vârstă de doar 24 de ani, care a dat viață personajului Defne.

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe tânăra actrița încă din anul 2018, când a jucat în serialul Gulperi, în rolul Selen, în care de asemenea a făcut furori cu talentul ei uluitor.

Defne din producția Melek, apariție uluitoare, la scurt timp după intervenția estetică la nivelul feței

Rabia Soytürk s-a născut în 1999 în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară, dar și sprijinul necondiționat pentru a-și îndeplini idealurile pe plan profesional.

Deși a studiat în cadrul Liceului Sanitar, cu specializarea Asistență medicală, treptat, tânăra a realizat că nu își dorește să profeseze în domeniul medical și atunci a decis că după absolvirea studiilor liceale să studieze actoria în cadrul Centrului Cultural Sadri Alışık, coordonat de renumitul actor Kerem Alışık și astfel a obținut și diplomă în domeniul actoriei.

Citește și: Cine este și câți ani are frumoasa Defne din serialul Melek! Iată cât de mândră este celebra actriță Rabia Soytürk de tatăl ei, de la care a moștenit talentul actoricesc

În anul 2018, Rabia Soytürk a debutat pe platourile de filmare ale serialului Çukurdakiler și în același an a fost cooptată să joace și în producția Gulperi, care i-a adus primul succes, dar și primul pas mare către celebritate și către carieră strălucită de astăzi. Au urmat alte câteva roluri în producții de excepție care de asemenea i-au adus un plus de notorietate și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte în ultimii ani Rabia Soytürk a fost serialul Melek, în care a jucat rolul Defne, o tânără curajoasă și ambițioasă, care a reprezentat un nou succes de proporții al carierei sale și totodată șansă de a juca alături de mari actori celebri și apreciați în Turcia.

Citește și: Adnan a răpit-o pe Defne și îl amenință pe Omer. Vezi online live episodul 22 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

De curând, îndrăgită actrița Rabia Soytürk a publicat câteva imagini inedite pe contul ei de socializare, în care a apărut la scurtă vreme de la cea mai recentă intervenție estetică la nivelul fetei.

Aceasta a recurs de curând la mărirea buzelor și arată mai bine că oricând.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.