Defne refuză să se întoarcă acasă la Zumrut! Melek începe radioterapia. Ce vedem în episodul 59 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00, pe Kanal D

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 26 oct 2023, 07:05

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D miercuri, 25 octombrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro. al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 59 al serialului “Melek”?

Defne se întoarce acasă la familia ei, dar își ascunde valiza și nu le zice că Zumrut a scos-o afară din casă. Ca să nu îl întristeze pe Omer, lui îi zice că vrea să stea câteva zile cu Melek pentru că a început radioterapia.

Zumrut merge după ea a doua zi și îi spune să se întoarcă acasă însă ea refuză. Kadriye îşi dă seama că a scos-o afară și îi spune lui Omer să o întrebe pe bunica lui de ce a plecat Defne. Atunci, și Omer își dă seama că Zumrut a alungat-o și îi spune că va pleca și el. După aceea îi promite lui Defne că nu se va mai întâmpla așa ceva și îi spune că nu se mai întoarce acasă nici el și că vor sta la familia ei până se vor muta la casa lor.

Alpay se trezește, dar eliberarea lui Halil depinde de declarația lui. Kerem merge la el și-l roagă să nu îi tulbure și mai mult familia cu o declarație împotriva lui Halil. După aceea merge și Seyit Ali să negocieze cu el. Alpay este de acord să recunoască faptul că el l-a instigat pe Halil prin șantaj dar vrea în schimb conacul familiei Karadag, din ambiție pentru că Seyit Ali nu l-a considerat demn de familia lui.

Seyit Ali acceptă dar înainte se consultă cu Nefise.

Citește și: Ömer din serialul Melek, în cele mai provocatoare ipostaze! Iată cum a fost surprins chipeșul actor Mustafa Mert Koç în cea mai recentă vacanță

Sătul să-l găsească pe Kenan în fața lui la fiecare pas, Alpay vrea să scape de el și-i spune lui Idris să-l ucidă.

Idris acceptă pentru că Alpay îi promite mulți bani, dar Alpay vrea să scape și de el. În timp ce Kenan se află la terenul unde vrea să construiască o casă, Idris merge pe la spatele lui și vrea să-l împuște.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Citește și: Seyit Ali Karadağ din producția Melek, alături de cea mai mare comoară a sa! Celebrul actor Mehmet Çevik este cel mai fericit și împlinit bunic

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .