Defne se învinovățește pentru moartea lui Adnan. Vezi online live episodul 26, al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 15 aug 2023, 17:22

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D marți, 15 august 2023

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D marți, 15 august 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 26 al serialului “Melek”?

Adnan s-a împușcat singur și a murit. Defne se învinovățește și este într-o stare foarte rea, iar Kenan vrea răzbunare. Halil o roagă pe Başak să stea cu ea pentru ca Melek să poată să meargă în Adana la tratament.

Din nou, Halil o însoțește pe Melek la spital.

Citește și: Micuțul Seyit Ali din serialul Melek a cucerit publicul încă de la primele apariții pe micile ecrane! Iată cum arată talentatul Poyraz Ar, la aproape trei ani de la încheierea filmărilor

Zehra se supără pe Bașak pentru că o ajută pe Defne și pleacă la mătușa ei.

Omer merge la Defne imediat ce este externat și el o ajută să se pună pe picioare și o duce la mormântul lui Adnan.

Hatice îl anunță pe Mithat că Seyran are probleme. Mithat anunță poliția și Erdal este arestat.

Nefise se află acolo întâmplător și Mithat o roagă să o ducă pe fiica lui Seyran acasă la ei câteva ore iar el rămâne cu Seyran și o ajută să depășească sperietura și o încurajează că acum este în siguranță și poate reveni la vechea ei viață.

Familia lui Mithat încă se opune relației lor.

Mahmut află de la bijutier că Mithat a cumpărat un inel de logodnă. Zeynel îi sare în ajutor prietenului său și minte că a cumpărat inelul pentru el. Mahmut nu întârzie să spună familiei că Zeynel vrea să o ceară în căsătorie pe Unzile. Seiyt Ali și Nefise se înțeleg cu Reyhan să stabilească o zi când să vină Zeynel cu cererea.

Citește și: Emoții puternice și situații critice ni se dezvăluie în episodul din această seară al serialului “Melek”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Antrenorul de la Gaziantep îl sună pe Kerem și-l cheamă înapoi, dar acesta îi zice că trebuie să renunțe la visul lui pentru că mama lui este bolnavă și el trebuie să-și găsească un loc de muncă și să își ajute familia.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei.

Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.