Defne și Omer, vis împlinit! Ce vedem în episodul din această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, din serialul “Melek”

Author: Oana Picerea
 serialul “Melek” Foto(5)

Ce vedem în episodul din această seară din serialul “Melek”

Sursa: Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, într-un nou episod din serialul “Melek”, o regăsim pe Defne la un pas de a-și îndeplini visul.

Frumoasa fiică a lui Melek pornește, alături de Omer, într-o nouă etapă a vieții. Cel mai frumos vis al tinerilor se îndeplinește iar familiile Șirhan și Karadag freamătă de fericire. Doar Zumrut, nevoită să o “accepte” pe Defne în viața lor, încearcă diferite tertipuri pentru ca nepotul ei să nu se mute într-o casă nouă, alături de soție, așa cum a promis.

Ce vedem în episodul din această seară din serialul “Melek”

Alpay nu contenește în a provoca probleme, la tot pasul, și una dintre acestea se ivește chiar în ziua nunții fiicei sale. Alpay este la un pas să dezvăluie înțelegerea făcută cu Halil, la nunta lui Defne.

Citește și: Omer și Defne se căsătoresc. Vezi online live episodul 54 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe de altă parte, Kenan, sătul de problemele provocate de prietenul său, restricționează accesul lui Alpay, la banii firmei, spre nemultumirea celui din urmă.

Ce se va întâmpla atunci când Cumali remarcă cum fiul său este tot mai distant, când vine vorba de căsătoria cu Melek, pe care și-a dorit-o toată viața, puteți afla în această seară, de la ora 20:00,  urmarind un  nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?