Defne suferă foarte mult din cauza traumei cu care se confruntă Omer. Vezi online live episodul 44 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 26 iun 2024, 00:50

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D marți, 26 septembrie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D marți, 26 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” este difuzat luni si marți de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 44 al serialului “Melek”?

Defne află că Omer și-a pierdut memoria și suferă foarte mult când el o privește ca pe o străină. Familia lui îi zice ă trebuie să aibă răbdare și să nu-l preseze.

Citește și: Ömer din serialul Melek, schimbare uluitoare de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent carismaticul actor Mustafa Mert Koç

Într-un moment de neîncredere și suferință, Omer privește în ochii Defnei ca și cum ar fi o străină. Cu toate încurajările și sprijinul familiei sale, Omer simte că este prins într-un vârtej de confuzie și neputință.

Frustrarea sa este evidențiată de atitudinea rece și iritată pe care o manifestă în prezența celor din jur.

Nopțile sale sunt bântuite de coșmarur i, iar singurul lucru care îl face să se simtă în siguranță este prezența lui Gulșad. În schimb, Zumrut, care își dorea să o îndepărteze pe Defne din viața lui Omer, este îngrijorată că relația dintre cei doi devine și mai puternică.

Kenan îl confruntă pe Alpay cu consecințele acțiunilor sale nesăbuite și îi amintește că toți vor fi cu ochii pe ei de acum înainte. Amenințând cu dezvăluirea informațiilor care îl pot încrimina, Kenan încearcă să-l aducă sub control pe Alpay.

Defne vizitează casa familiei Șirhan și este profund afectată de apropierea dintre Omer și Gulșad.

Citește și: Nefise din serialul Melek, apariție spectaculoasă alături de fiica sa! Celebra actrița Şerif Sezer este mândră că tânăra Deniz i-a moștenit talentul și a îmbrățișat actoria

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Va reuși oare iubirea dintre Defne și Omer să înfrunte obstacolele puse în cale de amnezia pe care acesta o suportă?

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producţie oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradiţiile comunităţii şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradiţiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune

propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubeşte.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform aşteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .