Degeaba au masini nou-noute daca nu le pot folosi in misiuni. Politistii romani au primit autoturismele fara semnale acustice si luminoase

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 23:25

Misiune grea pentru politistii romani. Degeaba au primit 4.000 de Loganuri noi de la minister, caci agentii sunt nevoiti sa mearga in misiuni tot cu masinile vechi.

Si asta pentru ca cele noi, nu pot fi dotate corespunzator. Pe hartie, planul ar fi fost simplu. Sa se cumpere cat mai multe masini iar aparatura sa fie mutata de pe cele vechi. Numai ca socoteala dintai nu se potriveste cu cea de pe urma.

„Explicatia data la momentul respectiv a fost ca daca le monteaza pierd garantia masinii. Si atunci am zis ca avem o problema.

O problema contractuala iar solutia ar fi sa se modifice contractul.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana atunci, cetateanul se pune in pielea politistului si face haz de necaz.

Am incercat si noi sa ne imaginam cum s-ar putea face acest lucru fara ca masina sa piarda garantia.

Fara girofaruri si semnale acustice politistii nu pot pleca in misiuni pentru ca in acest fel ar pune in pericol siguranta circulatiei.  Speram, totusi, ca in viitorul apropiat situatia sa se schimbe. Pana atunci, singura optiune valabila ramane bastonul.

 

Taguri: