Degetele COVID-19 - cel mai nou simptom al coronavirusului! Cum arata degetele celor infectati

Autor: B.M.
Maini

S-a descoperit un nou simptom al infectarii cu coronavirus: cum arata degetele celor care au COVID-19.

Numarul cazurilor de coronavirus a depasit 1.5 milioane la nivel mondial, iar cel al deceselor a sarit de 171.000. Pe masura ce numarul cazurilor creste in intreaga lume, medicii descopera noi simptome asociate infectiei cu coronavirus.

Cel mai nou dintre ele a fost descoperit in urma unui studiu realizat de o echipa de medici si cercetatori de la Universitatea din Pennsylvania.

Citeste si: S-a gasit un nou simptom pentru Coronavirus. Ce apare pe picioarele celor infectati

Citeste si: Coronavirus: ce inseamna scenariul 5 si ce masuri se iau cand Romania intra in scenariul 5

Degetele COVID-19: cum se manifesta acest simptom de infectare cu coronavirus

Potrivit specialistilor, foarte multi dintre cei infectati aveau degetele de la maini si de la picioare inrosite, de parca ar fi fost degerate.

Acest simptom vine dupa ce, recent, s-a descoperit un altul, tot la nivelul pielii: multi dintre cei bolnavi de COVID-19 aveau pe picioare o serie de pete mici si rosii, care

dispareau singure dupa un anumit numar de zile.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, cel mai dur avertisment de până acum: „Nu vă relaxați! Ce e mai rău abia urmează”

Simptome coronavirus: ce semne se cunosc pana acum

Pana in prezent s-au stabilit deja o serie de simptome care indica infectarea cu coronavirus.

Printre acestea se numara:

- respiratia dificila

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

- febra

- tusea seaca si uscata

- frisoane

- dureri musculare

- confuzie

- ochii rosii

- dureri de gat si de cap

- oboseala

- pierderea mirosului si a gustului.

De asemenea, s-a mai descoperit ca inainte de aparitia tusei si a febrei foarte multi pacienti testati ulterior pozitiv s-au confruntat cu probleme digestive.

In marea majoritate a cazurilor, simptomele sunt intial asemanatoare cu cele ale unei raceli banale, motiv din cauza caruia multa lume ignora riscurile. Virusul poate astfel duce la afectiuni severe precum pneumonie, insuficienta respiratorie, blocarea rinichilor si deces.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.