Deja îi duce dorul lui Culiță Sterp! Imaginea emoționantă postată de Daniela Iliescu pe instagram

Autor: Amalia Georgescu
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp
Sursa: Instagram

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela Iliescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși e plecat de doar câteva săptămâni la Survivor România, se pare că Daniela Iliescu deja îi duce dorul lui Culiță.

Plecarea lui Culiță Sterp la Survivor România 2021 este o adevărată provocare pentru artist, dar și pentru iubita acestuia, Daniela Iliescu. Însărcinată cu primul lor copil, tânăra este nevoită să stea departe de bărbatul iubit, lucru care nu este deloc ușor. Ce a postat pe contul de socializare?

Daniela Iliescu, dovadă de iubire pentru Culiță Sterp. Ce a apărut pe contul ei de instagram?

O perioadă au preferat să stea departe de ochii curioșilor, încercând să își trăiască povestea de iubire în liniște și fără ca cei din jur să se implice în relația lor. Ulterior, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au anunțat că formează în mod oficial un cuplu, iar de atunci, cei doi au început să se afișeze împreună.

Chiar dacă au continuat să fie discreți, cei doi au recunoscut că se iubesc foarte mult și că relația lor este una serioasă, având în vedere că urmează să devină părinți.

În prezent, Culiță Sterp este concurent la Survivor România 2021, acesta fiind un om de bază în echipa Faimoșilor. Având în vedere că nu poate lua legătura cu el și că deja au trecut mai multe săptămâni de când sunt despărțiți, se pare că Daniela Iliescu a început să îi ducă dorul lui Culiță Sterp. 

Citeste si: Ce studii are Daniela Iliescu! Iubita insarcinata a lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021 le da clasa multor foste iubite ale Faimosului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși postează destul de rar fotografii împreună, acum, iubita Faimosului de la Survivor România a făcut publică o imagine în care cei doi apar împreună, într-o sală de cinema, în ipostaze tandre. Se pare că pe Daniela Iliescu a cuprins-o nostalgia, aceasta amintindu-și cu drag de momentele petrecute alături de Culiță Sterp.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp formează un cuplu de mai multe luni, iar de când artistul a plecat în Republica Dominicană, iubita lui este cea mai mare susținătoare a lui.

Daniela Iliescu este convinsă că îndrăgitul cântăreț se va descurca perfect pe traseele de la Survivor România 2021 și că va aduce marele premiu acasă.

Citeste si: Daniela Iliescu, ingrozita de mesajele pe care le primeste pe telefon Culita Sterp de la femei: "Ma uit si imi fac cruce!" Ce dezvaluiri face iubita Faimosului despre relatia lor