Delia este INSARCINATA? Sotul ei face dezvaluiri INCENDIARE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:28

Razvan Munteanu are 35 de ani si este un prosper om de afaceri. Inteligent, carismatic si cu simtul umorului, Razvan a reusit ceea ce multi si-ar fi dorit: a imblanzit-o pe Delia.

Intre ei a fost dragoste la prima vedere. Blonda a venit intr-o seara intr-unul din PUB-urile din centrul vechi, si asa a inceput totul.

"A venit ca o clienta obisnuita, era foarte plin, nu a fost loc pentru ca dorea o masa. A cantat, s-a distrat alaturi de cateva prietene. Tin minte ca am invitat-o apoi la deschiderea unui local", spune Razvan.

Dupa cateva saptamani in care s-au tot intalnit Delia si Razvan si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru celalalt si au inceput o relatie.


Chiar daca sunt extrem de diferiti, se inteleg perfect. Razvan isi petrece toata ziua in centrul vechi, la birou, iar Delia la filmari. Delia se pare ca nu e interesata deloc de lumea afacerilor, Razvan a intrat insa in showbiz si a devenit managerul sotiei sale.

"Discutam absolut orice, atat lucrurile care ne fac placere cat si lucrurile profesionale. Cred ca e foarte bine asa, ne dorim amandoi acelasi lucru".


Ultima filmare pe care au facut-o impreuna a fost in Africa. Au petrecut luna de miere intr-un mod nonconformist, si au profitat de peisajul salbatic pentru a filma clipul la piesa "Africana".

Calatoriile sunt pasiunea lor comuna. Ori de cate ori au timp fug cateva zile din tara. Chiar daca amandoi sunt foarte ocupati incearca sa-si faca timp unul pentru celalalt si se gandesc sa devina parinti.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.