Delia Matache si Razvan Munteanu s-au chefuit pana in zorii zilei la inaugurarea noului lor club! Vezi momente de senzatie cu cei doi, dar si cu restul vedetelor prezente la eveniment – VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:46

Frumoasa cantareata si sotul ei au realizat un show incendiar vineri seara! Cei doi au invitat toata crema mondena la eveniment, iar distractia a tinut pana dimineata.

Frumoasa cantareata si sotul ei au realizat un show incendiar vineri seara! Cei doi au invitat toata crema mondena la eveniment, iar distractia a tinut pana dimineata. Delia si Razvan s-au chefuit alaturi de Tania Budi, Andreea Popescu, Codin Maticiuc, Lili Sandu, dar si alte vedete autohtone.

Distractia a fost atat de mare incat frumoasa cantareata si Codin, zis Poponet, s-au delectat cu cateva cocktailuri. La un moment dat, amuzati de situatie, cei doi au sorbit cu paiul din acelasi pahar.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/8-54b92f857ad954420ea4f11fb76a87e7.jpg
Razvan Munteanu, sotul cantaretei, a fost la fel de activ ca si restul petrecaretilor de la eveniment. Omul de afaceri i-a stat alaturi roscatei si s-a chefuit pana dimineata.

(Larisa Ciuta)

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.