Un preparat usor si sanatos, dar mai ales teribil de gustos! Ce bors pescaresc, plachie ori pastrav la gratar?! Prima dezlegare la peste din postul Pastelui va poate aduce pe masa nu doar preparate clasice, ci si ceva special. Asa ca lasati fumul si ceaunul, pentru rulouri fine din biban gustos de Marea Neagra!
Ingredientele sunt: legume, dovlecel, vinete, ardei color, rosii cherry, salata, rucolla si peste, evident.
##VIDEO135074##
Postul e post si trebuie tinut dupa cum e randuit: asa ca luati de bun sfatul bucatarului si mancati pestele proaspat cu legume sanatoase. Puneti apoi o tigaie pe foc, la incins, adaugati putin ulei de masline si aruncati la calit legumele taiate julienne.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Dupa ce ati calit legumele, faceti rulourile de peste. Carnea trebuie prinsa perfect intr-o tepusa pentru frigarui. Odata ce rulourile s-au rumenit, lasati-le la odihnit pe un pat din salata.
Placerea gatitului se vede la final si se simte de la prima imbucatura! Daca va e pofta, incercati rulourile de biban si, vorba traditiei, o sa va simtiti ca pestele in apa tot anul.