Delicii vanatoresti ca in Bucovina. Descopera reteta delicioasa a iepurelui vanatoresc gatit cu ceapa si masline

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:13

Vrednici urmasi ai lui Stefan, sucevenii pun darzenie si suflet in tot ceea ce fac.

Asta se vede de la zidurile cetatii de scaun, pana la adevarata institutie, cladita in veacuri, cu traditie si gust, a ospitalitatii bucovinene.

N-ati vazut asa impletire de arome arhaice si gusturi bogate, ce amintesc de copilarie. Fineturi vanatoresti, dupa obiceiul locului, ori delicii bucovinene grase si dulci, toate si-au gasit locul in gospodaria incropita de locanici in raiul naturii din Poiana Caprioara.

Va poftim la "Tara-n bucate", unde veti descoperi reteta unui iepuras vanatoresc, cu ceapa si masline, totul asezonat cu taitei cu faina si ou, facuti in casa, zarzavat proaspati si parfumat si o gaina

sanatoasa crescuta in batatura:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”