DELICIU! Porc cu ananas, o combinatie aromata de dulce si sarat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 18 oct 2020, 22:05

Cine-a spus ca numai la restaurant poti gasi delicatese?

Ca sa va demonstram ca si acasa puteti gati mancaruri pe care le gasiti prin meniurile localurilor luxoase, am venit in bucataria unei maramuresence. Cel mai bun si fraged este antricotul, iar ca bucatile de carne sa iasa cat mai gustoase si crocante, trebuie sa le tavalim prin faina.

E randul ananasului sa fie stors de zeama si dat bine prin faina, iar imediat dupa, munca se muta in fata aragazului.
In bucatarie deja sunt o sumedenie de mirosuri, care mai de care mai imbietoare. E semn ca antricotul s-a prajit, iar pastaile sunt si ele numai bune de luat de pe foc. In mijlocul rondelei de ananas adaugam oul de prepelita si preparatul se da la cuptor pret de 20 de minute. Va dorim pofta buna!

 

Taguri: